A Facelifted Lexus LS vásárolható az Egyesült Királyságban

A Lexus elindította az ötödik generációs LS szalon facelifted verzióját az Egyesült Királyságban. Most már megvásárolható, az árak 78 900 GBP-től kezdődnek-és a Lexus azt reméli, hogy az általa alkalmazott technológia és teljesítménycsípések elegendőek lesznek az LS versenyképességének megőrzéséhez a következő generációs Mercedes S-osztálygal.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A vásárlók három vágási szintet választanak-egy alapmodell, egy közepes F-Sport változat és a Takumi zászlóshajó modell. A standard felszerelés tartalmazza az automatikus LED fényszórókat, a 20 hüvelykes könnyűfém kerekeket, a 12 hangszóró úttörő sztereo rendszert és egy pár elektromosan állítható, fűtött és szellőztetett bőr üléseket.

A BMW az új i7 és 7 -es sorozatot ugratja április 20 -án

Az LS F Sport ára 86 600 fontból származik, és rengeteg „sportos” csípést ad hozzá, köztük egy sokkal agresszívebb karosszériakészletet, egy speciális 20 hüvelykes ötvözetből, egy légrugó-rendszert és sportüléseket. A technológia is lendületet kap, fűtött hátsó ülésekkel, elektromosan működtetett csomagtartó fedéllel és egy 23 hangszóró Mark Levinson hangrendszerrel.
Végül, a Lexus ls takumi zászlóshajója 105 365 fontért lehet. A pénzért az összes fent említett felszerelést kapja, a négykerék-meghajtással, még sokkal részletesebb biztonsági felszereléssel, egy digitális visszapillantó tükörrel, hátsó napsütéssel és egy pár 22-es elektromosan állítható és masszázssal. Hátsó ülések.
A Lexus néhány opciós csomagot is használ a három specifikáció tetején. A prémium csomag hozzáadható az alapmodellhez egy további 7700 fontért, javítva a szalon specifikációját négyzónás klímaberendezéssel, fűtött és szellőztetett hátsó ülésekkel, velúr tetőfedő béléssel, egy automatikus csomagtartó fedéllel és ugyanolyan sztereóval, mint az F- Sportmodell.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Leave A Comment