Az autonóm járművek megölik a SUV államok VW menedzserét

A teljesen autonóm autók érkezése lehet az a technikai eredmény, amely végül megsérti a SUV-k egyre növekvő ügyféligényét-javasolta a VW stílusvezetője.
Az autógyártók szerte a világon továbbra is a hagyományos ferdehátúkat, valamint a szalonokat a kereszteződések, valamint a gyakorlatilag minden méretű SUV -k javára. Klaus Bischoff, a VW Design ügyvezető igazgatója azonban úgy véli, hogy amikor az úgynevezett „ötödik szintű” autonóm tech lehetővé teszi a sofőrök számára, hogy teljesen az útról távolítsák el a szemüket, akkor a stylisták annyira felszabadulnak, mint sokkal radikálisan alakú járművek termelése, amelyek Don ‘ Még a szélvédőnek is van – valamint ez viszont megszakíthatja a SUV -k magasabb ülőhelyének mintáját.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Vezető nélküli autók: Az önjáró járművek legfelsõbb útmutatója
“Jelenleg a SUV -k növekedése, valamint a limuzinok [szalonok] és az MPV -k növekedése látható” – mondta Bischoff a Car Expressnek. “Felfedeztünk valamit, ami vonzza az embereket, és amely válaszol egy olyan aggodalomra, hogy az ügyfelek talán még csak nem is értették meg.”
„Lehet, hogy a SUV -k valamikor elkezdenek öregedni, és az emberek rámutatnak, és azt is mondják:„ Dinoszauruszot vezet. ”Nem látjuk, hogy most már erősen hiszem, hogy látni fogjuk, hogy látni fogjuk Sokkal különböző autók, amikor eljutunk az ötödik szintű autonómiára, és akkor sokkal nyitottabbá válik. ”
A VW Párizsi Show koncepciója, az úgynevezett I.D., nemcsak az elektromos erőátvitelt mutatta be, ugyanakkor egy másik belsőépítészetet, amelyet egy teljesen új EV-központú alváz tette lehetővé. Bischoff, aki az I.D. ülési tervét „társalgó -elrendezésként” magyarázta: „Az új csomagolás, ahol csak egy új platform van a sarkokban lévő kerekekkel, szintén paradicsom a tervezők számára. Áthelyezhetjük a dolgokat; Nagyon sok móka biztosít nekünk. ”
Úgy gondolja, hogy a SUV -k iránti kereslet csökkenni fog a teljesen autonóm autók érkezésével? Értsük meg alább …

Leave A Comment