Citroen, hogy elhagyja a WRC -t, hacsak a rally autók és teherautók hibrid

, a Citroen valószínűleg nem marad a 2020 -as versenyen a Rally World Championship -en, hacsak a sport szabályozói valamilyen típusú elektromosságot vezetnek be a sport legfontosabb kategóriájába, az üzleti menedzser figyelmeztette.
A francia gyártónak hosszú története van a WRC -ben, köztük kilenc világbajnokságot Sebastien Loeb -vel, valamint megnyerte az idei sorozat nyitó fordulóját, miután aláírta az uralkodó bajnokot, Sebastien Ogier -t, valamint a 2020 -ra.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Genfi Autókiállítás 2019: Hírek
Azonban a Genfi Autószalonon való megjelenésű, a Citroen menedzserének, Linda Jacksonnak kijelentette, hogy a vállalkozásnak újraértékelnie kell a sportban való részvételét, ha a jelenlegi szabályok -1,6 literes turbófeltöltős autók és teherautók, valamint négykerék -meghajtó -alapúak -, valamint a négykerék -meghajtó -alapúak. Ne fejlődjön úgy, hogy legalább hibrid hatalmat tartalmazzon.
Arra a kérdésre, hogy a cég újraértékelné -e a részvételét az Ogier -ügylet végein túl, ha addig nem vezetnek be elektromos autókat és teherautókat, Jackson azt mondta nekünk: „Úgy gondolom, hogy az aggodalomra adott válasz igen. Mivel bármi is megváltozik, és nem látom pontosan, hogy gyártóként továbbra is támogathatok valamit, ami bármilyen tükröződés nélkül a társadalomban zajlik. Ha 2021 -et vagy 2022 -et beszélünk, akkor nehezen dolgozunk annak érdekében, hogy betartjuk a közúti kocsijaink CO2 -előírásait, és biztosítsuk, hogy közúti autóink és teherautóink elektromos verziókkal rendelkezzenek.
Megértem, hogy megbeszélések vannak arról, hogy a WRC milyen lehet – hibrid, elektromos vagy keverék -, valamint számomra ez rendkívül fontos. Nekem nehéz gondolkodni valamire, amely nem fizet semmilyen érdeklődést a szélesebb társadalomban zajló események miatt. ”
„A C3 -mal meg tudom készíteni a linket; Nincs stílusos verzióm, hogy támogassam a WRC kampányt, de megérthetem a megértést és a hatást is, valamint ez nagyszerű. Minél inkább kiszélesíti a helyet a WRC -ben lévő autók és teherautók között, valamint azt, hogy mi folyik a tartományunkban, elektromosítéssel, annál inkább ez egy reklám eszköz. Amellett, hogy akkor valami olyan dolgot használ, amely nem feltétlenül megfelelő a márkájával. ”
A Motorsport irányító testülete, az FIA, jelenleg konzultál az elektromos autókba és teherautókba költözéssel, amikor a meglévő szabályok lejárnak – 2021 végén. a sorozatból, mielőtt újra csatlakoznának, amikor a hibridek vagy az elektromos autók és teherautók átveszik.

Szeretné látni a hibrid technológiát a WRC autókban? Értsük meg a megjegyzésekben …

Leave A Comment