A Volkswagen Group a „legtöbb növény”

termelés felfüggesztésére a Volkswagen Group lett a jelenlegi fő autógyártó, amely megerősíti, hogy az elkövetkező napokban a kiválasztott növényekben történő termelést felfüggeszti, a folyamatban lévő világméretű Coronavírus pandémia miatt.
Herbert Diess vezérigazgatója, a Volkswagen Group 2020 -as éves médiakonferenciáján – amelyet online tartottak a résztvevők, az online médiakonferenciáján, amelyet a résztvevők gyűlése érdekében online tartottak, elmagyarázta, hogy a legrosszabb kitörésekkel rendelkező európai országok gyárai, például Olaszország és Spanyolország, először felfüggesztik a termelést.

Coronavírus: Mit csinál az autóiparral?

“A munkavállalók és családtagjaik egészségének és biztonsága a legfontosabb prioritás a helyzetben, és a cél az, hogy a lehető leglassá tegyük a terjedést” – magyarázta Diess.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

„Ebből a célból a VW -nál számos intézkedést hoztunk. Tekintettel az értékesítési helyzet jelenlegi romlására és a növényeink alkatrészeinek fokozott bizonytalanságára, a termelést a közeljövőben hamarosan felfüggeszteni kell a gyárakban. ”
A Spanyolországban, Portugáliában, Szlovéniában és Olaszországban a Volkswagen Csoportos növények gyártása megállítja a „a hét vége előtt”, számos modellt érintve számos különféle VW csoportos marques -ból.
A Seat gyárát a spanyolországi Martorellben súlyosan érinti, a helyszínen az Audi A1 és Q3 építési helye is. A csoport Palmela Portugáliában található helyszíne leginkább az európai VW T -ROC összeszerelésért, valamint a Pozsonyban, a csoport városi autó triójának gyártása – a VW UP! A SUV -k tartománya, mint például a VW Touareg, a Porsche Cayenne és az Audi Q7. Olaszországban a Lamborghini és a Ducati gyártósora szintén leáll.
Diess szerint sok más Volkswagen -növény elkezdi felfüggeszteni a következő két hétben, de néhány létesítményt egyáltalán nem érinti, amelyet hamarosan megerősítenek.
“Ideiglenesen minimalizáljuk a kapacitást és biztosítjuk a logisztikai láncokat”-mondta Diess, aki szintén megerősítette, hogy Kínában néhány helyszínnek hamarosan újból megnyílik, miután az országban rögzített új esetek száma erősen csökkentette a Covid-19-et.
Megváltoztatta -e a coronavírus az autóját, hogy megtervezze? Mondd el nekünk itt …

Leave A Comment