Lamborghini Gallardo helyettesítő, a Huracan

nevű csere A Lamborghini Gallardo helyettesítését Huracan -nak hívják, a Car Express megtudta. A név, amely a spanyol hurrikánra utal, a hónap későbbi bemutatására szolgál az új V10-alapú szuperautókkal.
• Lamborghini Gallardo Review
A Lamborghini -t úgy döntötték, hogy a Gallardo utódjának, a Cabrera -nak hívták, de egy forrás megerősítette, hogy az autó kifejezi, hogy az autót ehelyett Huracan -nak hívják.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Lamborghini védjegye, majd a neve 2012. április 19 -én. A szó a Maján volt a tűz, a szél és a viharok istenének, majd a spanyolok elfogadták a hurrikánra utalva.
A nevet az URUS -nal egy időben védjegyre kerültek – a cég SUV koncepciójának a neve, amelyet a 2012. áprilisban a pekingi autókiállításon mutattak be. A cég regisztrált deimos -t is, amely még nem jelent meg autóban vagy koncepcióban, de felhasználható volt A SUV gyártási változatához, 2017 -ben esedékes.
A Huracan-t a jelenlegi természetesen szívható 5,2 literes V10 frissített verziója hajtja végre, akár hatsebességű kézi, akár hét sebességű iker tengelykapcsoló sebességváltóval. A motor körülbelül 600 lóerővel fog kialakulni.
Ez egy új alumínium űrkeret platformon fog épülni, amely szintén alátámasztja a következő Audi R8 -ot 2015 -ben, bár különböző dimenziókkal. Eredetileg mind az Audi, mind a Lamborghini a jelenlegi R8 platform frissített verzióját kellett használni. Egy bennfentes azonban azt mondta nekünk, hogy a legutóbbi 991 generációs Porsche 911 Turbo, Audi és a Lamborghini mérnökök meghajtottuk, hogy sokkal radikálisabb szolgáltatást igényel a Porsche magas szintű dinamikájához.
A Lamborghini dizájnját a Sesto Elemento ihlette, amely 2010-ben debütált, míg a Huracan Teaser oldalán bemutatott indítógomb hasonló Jet Fighter stílusú Flip-Up Gombokkal rendelkezik, mint az Aventador.
A Huracan az új évben termelésbe kerül, és hivatalosan is bemutatják a márciusban a Genfi Autószalonon. Nagy cipője van, amelyet kitölteni kell-sokkal több példát adtak el a Gallardo-ra, mint bármely más Lamborghini, 14 022-et találtak a 10 éves termelési futamon, amely éppen véget ért.

Leave A Comment