Új 2019-es Vauxhall Corsa-E Rally: A Rally-Spec Electric Corsa

Vauxhall elindítja a világ első kereskedelemben kapható tiszta elektromos rally-autóját az idei frankfurti motoros kiállításon. A Corsa-E Rally néven debütál az Opel Guise-ban, és számos alváz-frissítést és a Standard CAR All-elektromos hajtásláncának finomított változatát tartalmazza. Az árak szerint körülbelül 46 000 font.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Corsa-E-vel feltöltött rugók és lengéscsillapítók, nagyobb tárcsafékek, négy dugattyús féknyereggel, új alsó védőpanelekkel és egy mechanikus kézifékkel is megtalálják a kabinot. Ezenkívül törölték az autó tapadási vezérlését, az elektronikus stabilitás -ellenőrzést és az ABS rendszert.
• Új Vauxhall Corsa-e, amely alig több mint 26 ezer fontot indít
A Corsa-e Rally-fehér teste szintén könnyebb, mint a szokásos autó, és integrált tekercs-ketrec és tűzoltó készülékkel rendelkezik. Az új, könnyű, gyorskiadású panelek és a versenyfutó száraz akkumulátor sokaságának köszönhetően a mérleget körülbelül 1400 kg.
9

A Corsa-E rally all-elektromos hajtással és 50 kWh-os lítium-ion akkumulátorral található, amelyet a szokásos Corsa-E ferdehátú, a teljesítmény és a nyomaték 134 lóerőnél és 260 nm-en állnak. A meghajtót az első kerekekbe küldik, amelyek, de a közúti verzióval ellentétben, Torsen-differenciálművet tartalmaznak.
A jövő évtől kezdve a Vauxhall Corsa-E rally versenyez az egymodell ADAC Opel E-Rally Cup-ban. Vauxhall szerint a versenysorozat a fiatalabb járművezetők felé alakul, és a rallyba való belépési pontként szolgál.
Mi a véleményed az új Vauxhall Corsa-E rally-ról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave A Comment