A SAIC Design bemutatja a videojáték-ihlette MG MEZE Concept

egy újabb új MG-koncepció autó 2021-re, amelyet állítólag a videojátékok kultúrája ihlette.
Ezt a labirintus koncepciónak hívják, és ez egy teljesen elektromos autó, amely előnézeti, hogy miként nézhet ki az MG EV-jei a távoli jövőben. Ezt Londonban a SAIC Design csapata tervezte – egy európai dizájn stúdió, amelynek tulajdonában van az MG anyavállalat, a SAIC, és ugyanaz a Design Stúdió, amely létrehozta a Cyberster Concept -t, amelyet az idei Sanghaji Autószalonon mutattak be.

A Fordzilla P1 HyperCar Concept csapat teljes méretű modellként mutatott be

Ez egyelőre csak egy papírra vonatkozó koncepció, de a mögött álló gondolkodás egy fontos kérdésben gyökerezik – hogyan teszik a gyártók járműveiket az autóhasználók következő generációjára?
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Úgy tűnik, hogy az MG és a SAIC Design úgy gondolja, hogy a motoros és a játék világának összehúzása a válasz, amely egy olyan autót hoz létre, amelyben „a járművezetők a városukban a digitális művészet valós húsvéti tojásvadászatának játékosok”. Ez egy pont alapú jutalomrendszer formájában alakul ki a járművezetők számára, amely hasonló módon működik, mint a PC és a konzol videojátékok eredményei.
Még egy játék centrifugálása van a labirintus irányításán, mivel ahelyett, hogy hagyományos kormánykerékkel rendelkezne, a vezető okostelefonjuk segítségével vezérli a járművet.

Leave A Comment