Új VW elektromos autók és teherautók technológiai szettje a Párizsi Autószalonhoz, amelynek 370 mérföldes fajta célpontja

egy évvel a kibocsátás megsemmisítésétől, valamint a VW erős nyilatkozatot tesz a jövőben akár 600 km (372 mérföld). A VW teljesen új elektromos autók sorozata 2019-ben kezdődik, és eladásra kerül az év megfelelõ éve. Az első pillantást a Párizsi Autószalonon a hónap későbbi szakaszában kapjuk meg, egy új elektromos ötletes autók és teherautók alakjában.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az új VW EV egy új platformon alapul, amelyet kizárólag elektromos autók és teherautók számára készítettek, lítium-ion akkumulátorok felhasználásával. Egy olyan képen, amely egy fedett autót és teherautót mutat be egy bogár, valamint a Golf MK1 mellett egy sajtótájékoztatón, az ötlettervezés forradalmi lépésnek tűnik a VW termelési fejlesztésében.
• Új Volkswagen XL3 hibrid a Toyota Prius megcélzásához
A VW Wolfsburg HQ -nál való beszédben, az értékesítés, valamint a Jürgen Stackmann reklámmenedzser azt mondta a CAR Expressnek: „A VW elektromos mobilitását a jövő alapvető helymeghatározó termékének tekintjük, és úgy gondoljuk, hogy a VW a jövőben a terület egyik fő szereplője lesz. Látjuk, hogy egy nagyszerű nehézségeket kell megtenni egy rövid időn belül. ”
A szemináriumon egy csúszdát villogtak, jelezve, hogy a VW új EV -jei hol ülnek a riválisok ellen. Úgy tűnik, hogy a VW minimális 400 km (248 mérföld) fajtája célozza meg. Ez valószínűleg kevés A és B szakaszos autókra vonatkozik, míg a „méretezhető” fajta 600 km -re (372 mérföld) van. A VW szintén ellenőrzött EV -ket létrehoznak a „nagy növekvő szegmensek” esetében, jelezve, hogy a 600 km -es fajta valószínűleg olyan SUV -k számára van fenntartva, amelyek illeszkednek a nagyobb akkumulátorhoz.
Mire a VW legelső EV -je 2019 -ben a termelésre kerül, a márka szintén pozitív, hogy a termelés, valamint az elektromos autók költségei jelentősen csökkenthetők, mint a mai nap. Valószínű, hogy ezeket a költségmegtakarítást a fogyasztóra továbbítják, így a VW forgalmazhat, és sokkal rendelkezésre álló költséginél kínálhat jövőbeli EV -ket, hasonlóan a hagyományos benzin- vagy dízel járművek költségéhez.
• Párizsi Autókiállítás 2016: Előnézet

Jelenleg az e-golf összeszerelése a dízelüzemű ekvivalenshez képest 60–90 percig tart, míg az összeszerelési folyamat költségei szintén 15 % -kal magasabbak. A VW főnökei szintén kijelentették, hogy a lítium-ion akkumulátor költségei szintén kb. 30 vagy 40 % -kal csökkennek.
Mit hiszel a Volkswagen elektromos autók és teherautók terveiben? Értsük meg a megjegyzésekben …

Leave A Comment