„Itt van a következő 1500 probléma, valamint a változatos jövő”

A héten kiemelkedő mérföldkövet jelent a Car Express számára, mivel közzétettük az 1500. számunkat. Mivel 1988 -ban vezettük a módszert az Egyesült Királyság Automotive Publishing -ben a rendszeres hírek és a tesztek keverékével.
Ahogyan az oszlopíró, Mike Rutherford ezen a héten mutatja be, az évek során sokat változott. Gyanítom azonban, hogy ez kevés sütés, összehasonlítva azzal, amit a következő évtizedben találnak. Valami, amit a múlt héten ismét megerősítettek nekem, amikor a délutánt Carlos Tavares -szel töltöttem, a Peugeot, a Citroen Visionary vezérigazgatójával, valamint a Vauxhall tulajdonos PSA -val.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• “Sokan azt mondták nekem, hogy a CAR READ nem tart fenn 15 kiadással, ne törődj vele 1500”
Tavares meghatározta az eljárás hangját, amikor beismerte, hogy a PSA már nem akarta, hogy csak „élvonalbeli járműgyártóként” értsék meg, ugyanakkor a „hatékony mobilitási szolgáltató”. Hallottuk már ezt a csevegést, azonban a PSA törekvéseinek skálája lélegzetelállító.
Tegye, hogy csak egyetlen darab pite -tavares nem akarja az ujját. Bemutattam az EV -k, kerékpárok és robogók bérleti rendszereivel Kínáljon hasznos autókat, ötletes e-kereskedelmi koncepciókat, valamint még többet.
Miért számít ez mindez? Nos, különösen helyénvaló, feltéve, hogy az IHS Markit elemző múlt héten közzététele, amely azt jósolja, hogy az autó eladások várhatóan csökkennek az évi 80 millióról 54 millióra az elkövetkező két évtizedben Európában, az Egyesült Államokban, Kínában, valamint Indiában. Az urbanizáció és a digitalizáció azt látja, hogy az emberek elfogadják az autószolgáltatásokat. Dióhéjban a járműgyártóknak sokkal többet kell tenniük, mint autókat készíteni.
És még ezen a területen a módosítás is gyorsan jön, mivel Tavares pontosan figyelmeztette, hogy az autonómia korlátozhatja a személyi autók átadásának demokráciáját a technológia puszta költségei miatt. Fretting cucc.
Azonban fejlődik, egy dolog biztos. A járműgyártók, valamint az egyének módosításának sebessége a következő 1500 problémánk során nagymértékben meghaladja azt, amit már láttunk – ez egy igazán érdekes kilátás.
Nagyon izgatott a motoros jövője? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben.

1500 Autó Express 1500 problémájának ünneplése
A múlt legfinomabb 1,5 literes járművek, valamint a presbest járművek 1500 fontért vagy a legeldesebb jármű frissítéséért: A teljes jármű átalakítása 1500 £ -ért: “Azt mondták, hogy az AE nem fog tartani 15 kiadást, soha nem bánja az 1500” véleményt: “Itt van a következő 1500 problémára, valamint a változatos jövőre “

Leave A Comment