A Renault Upmarket al márkájú hüvelyk közelebb

A Renault főnökök megerősítették, hogy a következő néhány évben a Ford Vignale stílusú felfelé irányuló almárka elindítását tervezi.
Gérard Payen, a Marseille-i új ESPACE-indításról, a D-szegmens alelnök-helyettese, a Marseille-ben, az Initiale Paris modellek „az egyes termékek legjobb verziója” lenne, és minden autó „a legjobb funkciókat kínálja az ügyfél számára”.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Jelenleg csak a szárazföldi Európában érhető el, az Initiale Párizsi specifikációt a CLIO és az új ESPACE -n értékesítik. Payen azonban azt mondta nekünk, hogy a Renault nem akarja csak két modellel megállni. “Kicsit ki fogjuk dobni a tartományon” – mondta.
Hangsúlyozta, hogy ki kell értékelniük a jobb oldali hajtásigényt, mielőtt megerősítenék ezeket az autókat az Egyesült Királyság számára, de ragaszkodott hozzá, hogy más modellek Initiale Párizsi verziói vannak a kártyákon. Legalábbis elméletileg ez azt jelenti, hogy sokáig láthatjuk a Captur és a Megane zászlóshajója, valamint az új Kadjar SUV -t, az év későbbi szakaszában, és 2016 -ban felülvizsgáltuk a Beautiful -t.
Mint Payen megemlítette, az Initiale Paris modellek a Renault tartomány tetején ülnének, és gyakorlatilag minden rendelkezésre álló lehetőséget kínálnak. Franciaországban a Clio Initiale Paris vásárlók hátrameneti kamerát, automatikus lámpákat és ablaktörlőket, egy hét hüvelykes érintőképernyős infotainment-t kapnak SAT-navigációval és fűtött bőr ülésekkel. A klímaberendezés, a 17 hüvelykes könnyűfém kerekek, a Xenon fényszórók és az adatvédelmi üveg szintén szerepelnek, az árak a legerősebb dízelolaj 25 400 euró (18 300 font). Az Espace Initiale Paris egyetlen pontos extra egy visszahúzható panorámás tető.
Az áthelyezés néhány hónappal azután érkezik, hogy a Citroen bejelentette, hogy elkülöníti divatos DS-modelleit a sokkal mainstream autóktól, és egy napos kérdéseket, mivel az árakat a Ford első top-spec Mondeo Vignale modelljének bejelentették.
Egyéb hírek szerint a Renault Bosses megerősítette, hogy kibővíti a vállalat gyártóhelyét a francia Douai -ban. Az ESPACE új CMF -platformja alapot kínál az új Laguna és Fluence modellek számára, valamint 12 másik közelgő C és D szegmens Renault és Nissans 2020 -ra.

Leave A Comment