Alfa Romeo Giulietta és Mito Cloverleaf 2014 az Alfa Romeo Giulietta és a Mito Quadrifoglio Verde (az Egyesült Királyságban gyakran Cloverleaf néven ismert) új verzióinak

új verzióit mutatták ki a Geneva Motor Show hivatalos debütálása előtt.
A frissített Giulietta QV modell megkapja a 237 lóerős 1,75 literes alumínium-turbófeltöltős benzinmotorot az Alfa Romeo 4C kupéból, valamint a TCT 6-sebességes párbaj-tengelykapcsolójának. Ez a motor 340 nm nyomatékot eredményez, és most már elérheti a 149 mph sebességet, és 0-62 mph -ig haladhat mindössze 6,6 másodperc alatt – 0,2 másodperccel gyorsabb, mint az előző verzió.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb forró ferdehátúak
Van egy új beviteli rendszer is a kipufogó zajának javítására, és néhány belső kiegészítő, hogy megkülönböztesse a QV -t a standard autótól. A nagy kipufogócsövek, a hátsó elosztó és az új 17 vagy 18 hüvelykes könnyűfém kerekek jelzik a normál Giulietta-ból.
Belül van egy új kormánykerék és tárcsák, QV logók, valamint a bőr és az Alcantara sportülések, a 2014-es Giulietta modell összes új funkciója mellett.
Van még egy új Matt Magnesio Grey Paint opció, amely kizárólag az 500 „Launch Edition” modellre vonatkozik. A többi festékfesték közé tartozik az Alfa Red és a VerscoSione Red.
Az új Alfa Romeo Mito Quadrifoglio Verde 168 lóerős 1,4 literes multiair turbó benzint kap, ami azt jelenti, hogy 0-62 mph-ig 7,3 másodperc alatt és 136 mph sebességgel halad.
Ennek ellenére továbbra is 52mpg-t fog kezelni, és 124 g/km CO2-t bocsát ki, az új TCT sebességváltó és egy stop-start rendszernek köszönhetően.
A Mito QV új hátsó spoilert és 17 hüvelykes könnyűfém kerekeket kap, piros fék féknyereggel, valamint a Matt Magnesio szürke festék lehetőségét. Ezenkívül bőr kárpitozással, QV logókkal és „szén megjelenésű” műszerfalmal is rendelkezik.
Az új Alfa Romeo Giulietta és a Mito Quadrifoglio Verde modellek nyilvános debütálnak a Genfi Autószalonon, és májusban kerülnek forgalomba az Egyesült Királyságban. Még nincs szó az árképzésről, de elvárják, hogy ezek az új modellek körülbelül 29 000 fontba kerüljenek a Giulietta és 24 000 font a Mito számára.

Leave A Comment