Az új Vauxhall Movano és az Electric Movano-e panel kisteherautók

elnevezésű árak a Vauxhall feltárta az új Movano panel kisteherautó árát, valamint megerősítette az új All-elektromos Movano-e változat költségeit, amelyek mindegyike van Nagy -Britanniában eladó.
Ez az új Vauxhall Movano-e csatlakozik a Combo-E és a Vivaro-e-hez a Vauxhall elektromos kereskedelmi autó sorozatában, miközben új versenyt biztosít a Fiat E-Ducato számára a nagy panel kisteherautóban.

A 10 legjobb Big Panel Vans 2022

A Movano-e egy elektromos motorral rendelkezik, amely az első tengelyre van felszerelve, 118 lóerővel és 260 nm nyomatékkal. Jelenleg csak egy 70 kWh -os akkumulátorral kapható, amely maximális tartományt biztosít 139 mérföld. Az árak 61 085 GBP-től kezdődnek, kivéve a Movano-e héáját, amely két teststílusban kapható.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az akkumulátort a kisteherautó padlója alá szerelik, ami azt sugallja, hogy nincs kompromisszum, ha ez a praktikussággal kapcsolatos. A két rendelkezésre álló tengelytáv hossza mellett a kisteherautó akár 2100 kg hasznos teherbírást is hordozhat. További előnye, a Vauxhall azt is elmondja, hogy a Movano-E akkumulátora javítja a kisteherautó kanyarodási képességét, és javítja stabilitását, ha teljes mértékben betöltik, mivel a jármű alvázában az alacsony lefelé történő rögzítés csökken a súlypontját.
12

A Movano-e minden verzióját a tartomány tetején lévő dinamikus berendezés fokozatban biztosítják. Ez magában foglalja az előremenő ütközési figyelmeztetést, a sáv indulásának figyelmeztetését és a pótkocsi egyesítési segédprogramját, amely a pótkocsi extra hosszát teszi ki, amikor a vak helyükön a forgalom sofőrjeit figyelmezteti. A parkolási asszisztens szintén szokásos illeszkedés.
Azok számára, akiknek valamivel sokkal több tartományra van szükségük, a Vauxhall az új Movano két dízel verzióját is biztosítja, amelyek mindkettő ugyanazt a turbófeltöltéssel ellátott 2,2 literes négyhengeres motort használja.
A dízel sorozat 30 755 fontból nyílik meg, kivéve a HÉA-t. Az alacsonyabban működő opció 138 lóerő és 300 nm nyomatékot eredményez, míg a sokkal erősebb modell 163 lóerővel és 370 nm nyomatékkal rendelkezik. Mindkét motor megfelel a legfrissebb Euro 6D kibocsátási politikáknak, és egy hatfokozatú kézi sebességváltón keresztül eljuttatja az első kerekeket.
További testopciók között szerepel az alvázfülke és az alvázszemélyzet fülke változatai, amelyek szerint a Vauxhall jól alkalmasak a konverziókhoz, például a tipperes teherautókhoz vagy a csepphelyek rakodóinak. A Vauxhall a kisteherautót három vagy hét ülőhellyel is ellátja. A standard panel kisteherautó egy sorban van, három üléssel, míg a Crew Cab verziói második sorban kapnak egy második sort, és további négy utas számára helyet foglal el.

Mit kell vernie az új Vauxhall Movano-e-nek? Nézze meg az eladó legjobb elektromos furgonok listáját ide kattintva …

Leave A Comment