Új 2017. évi Audi A5 Cabriolet: A költségek, valamint a

kiadások költségei, az Audi feltöltötte az Egyesült Királyságot, valamint az új A5 Cabriolet, az új A5 család utolsó tagjának, az új A5 Cabrioletnek. A Buy Book most nyitva van, az első szállítás áprilisra. A költségek 35 235 fontnál kezdődnek.
Az új A5 Cabriolet debütált a tavalyi LA Motor Show-n, csatlakozva az A5 Coupe-hoz, valamint az 5-ajtós A5 Sportback-hez. Hasonlóképpen is először vezettük, az értékesítés előestéjén.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Új 2017 -es Audi A5 Cabriolet Review
A kifinomult kabrió stílusa megfelel a kiszámítható Audi -témáknak, amelyek erősen hordozható vonalúak, valamint meredek rovar hátsó ablakszöget, amelyet a kupéból felemeltek, valamint az Audi védjegy rácsával, valamint az aktuális aláírás LED fényszórókkal együtt. A rövid elülső és a hátsó túlnyúlás elegáns álláspontot biztosít, miközben maximalizálja a négyüléses belső területet. 4673 mm hosszúnál az új Audi A5 Cabriolet 47 mm -rel hosszabb, mint az előző modell.
• A legfinomabb kabriók
A közönséges lágy felső akusztikus tetőfedő azonnal 15 másodperc alatt egy kapcsoló húzódásakor hajthat végre. Ha az ég nyitva van, akkor 18 másodpercig tart, hogy ismét bezáródjon, bár bármelyik művelet akár 31 mph sebességgel is elvégezhető. Az átváltó karika, valamint az oldalsó légzsákok, amelyek azonnal meghosszabbítják az alumínium profilokat, a konvertibilisek számára a biztonság javítása érdekében álltak elő.
Audi A5 Cabriolet: alváz, motorok és árak
Az A5 Cabriolet az A5 Coupe-tól kölcsönözi a jelenlegi ötláncú független felfüggesztési rendszert, és az adaptív lengéscsillapítókat választják, hogy beépítsék a meghajtó választási rendszerbe. Pontosan ugyanazt az elektromechanikus szervokormány-beállítást is beállítják.

Leave A Comment