A Jeep feltárja a vadon élő új Moab Easter Safari koncepciókat a 2019-es

terepjáró rajongók számára: A Jeep és a Mopar csapata megmutatja, hogy megmutatja nekünk, mire képesek, ha a szabályok nem érvényesek.
Minden húsvéti jelölést jelöl a Moab Húsvéti Jeep Safari, amelyet a Fiat-Chrysler terepjáró márkája általában maroknyi vad új koncepcióval ünnepel, és 2019 sem kivétel. Ebben az évben a Jeep hat egyedi koncepcióautót hozott létre. A Jeep Moab koncepciók általában nagymértékben támaszkodnak a Mopar alkatrészkatalógusára, de néhány új és prototípus darabot mutatnak be, a Jeep rajongók egy napon is képesek lesznek a kezükre.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb SUV -k és 4×4 -es vásárlás
Az idei Resto-Mod koncepció az M-715 ötnegyede. Ez egy eredeti 1968-as JEEP M-715-en alapul, bár mélyreható alváz és meghajtó módosításokat tartalmaz. A Jeep az M-715 megjelenésének modernizálására összpontosított LED fényszórókkal és futófényekkel, míg az alumíniumból készült új, hat láb hosszú, egyedi, egyedi, egyedi felvételi ágy felkészült. A tető 3,5 hüvelyk alacsonyabb, a sportosabb megjelenés érdekében, míg az M-715 öt negyedévben egy töltésű, 6,2 literes V8-at táplálja, amely több mint 700 lóerővel rendelkezik.
12
Az adsclose erről a hirdetésről

Az új Gladiator-kisteherautón alapuló öt MOAB-koncepció egyike az út, és amint a neve is sugallja, a kalandornak szól, aki szeret messzire menni a legyőzött ösvényről, és a Gladiator hasznos teherhordóját használja két egyedi illeszkedő segédanyag-tartály hordozására. És egy tetőtéri sátor, amely kettőt tud aludni. Festék a katonai „Gator Green” -ben, és 17 hüvelykes acélkerekekkel is rendelkezik, megfelelő terepjáró gumival.

Leave A Comment