A nagyobb utak rendőrségi áttekintése a balesetek és a bűncselekmények számának

tüskéjének közepette elindította az Egyesült Királyság utakjának rendezvényeinek jelentős áttekintését cselekvési terv a közúti biztonság javítása érdekében.
A legfrissebb adatok felfedték, hogy az ital sofőrjei által okozott halálesetek száma a közelmúltban elérte a nyolcéves magasságot, míg az Egyesült Királyság utakján meggyilkolt gyalogosok száma 2017-ben kilenc éves legmagasabb szintet ért el, és az általános balesetek aránya nem esett jelentősen, mivel 2012-ben 2012 –
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Súlyos csökkenés történt a bűncselekmények típusában is, amelyek a rendõrség az utóbbi években általában megoldódna, a gondatlan vagy káros vezetésre hivatkozott sofőrök száma a 2011 -es 276 000 -ről 2016 -ra 179 000 -re esett.
Rendõrségi vágások
Ezek a tendenciák olyan csökkentések nyomán jönnek, amelyek szerint a dedikált rendõrségi forgalmi tisztviselõk 24 % -kal esnek vissza 2012 és 2018 között, mivel a finanszírozási csökkentések szerint a forgalom végrehajtása fokozza a kamerák felgyorsítását. A forgalmi tisztviselők esése annyira élesen érezte magát, hogy az egyik magas rangú rendőr nemrégiben az Egyesült Királyság útjait úgy jellemezte, mint „szokatlan versenyek”.
Az ugyanebben az időszakban naplózott biztonsági öv -bűncselekmények száma 137 000 -ről 19 600 -ra esett vissza, annak ellenére, hogy a 2017 -ben meggyilkolt autóval (az elmúlt évben, amelyre a számok állnak rendelkezésre), nem viselt biztonsági övet.

Leave A Comment