Az utak bezárása tavaly 1 milliárd fontba került

A vadon élő állatok, a felügyelet nélküli gyermekek, a vándorló gyalogosok és a morzsoló utak csak néhány oka az autópálya és az A-út sáv bezárásának 2014-ben.
Összességében közel félmillió eset volt, amikor egy élő sávot kellett leállítani, 44 különféle okkal, amelyet az Anglia autópályák adtak ki az Advanced Motorists Institute (IAM) számára. A leggyakoribb egy bontott autó volt, amely a 443 590 sáv bezárásának gyakorlatilag felét tette ki.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A valós világ MPG -tesztjei továbbra is 5 év alatt
Az élő sávokba vándorló gyalogosok 12 759 bezárást jelentettek – az összes esemény három százaléka. Ezen felül 122 nem felügyelt gyermeket jelentettek.
Az utakon laza állatok – beleértve a hattyúkat, a szarvasokat, a lovakat és a szarvasmarhákat – gyakorlatilag 4000 bezárást okozott, és még több 567 sofőr megállította a forgalmat az út rossz oldalán történő vezetéssel. 856 öngyilkossági kísérlet is volt, amelyek fellépést igényeltek, a számok feltárják.
Sarah Sillars, az IAM vezérigazgatója azt mondta, hogy „elfogadhatatlan”, hogy 5700 bezárást okozott a fúrólyukak, és megmutatta a nagy beruházást az ország egész területén. Hozzátette: “Ez nem olyan, amit Anglia örülhet.”
A sáv bezárásának további sokkal gyakori okai között szerepelt a tervezett útművek – ahol az Anglia autópályák a munka előtt cselekedtek – és a rendõrség által végzett adminisztratív ellenőrzéseket, ideértve a szokatlan vezetésről és a potenciálisan nem megfelelő autókról szóló jelentéseket. A bezárások – és az ebből eredő késések – becslések szerint 1 milliárd fontot fizetnek az Egyesült Királyság gazdaságának.
Sillars arra a következtetésre jutott: „Ez azt mutatja, hogy az emberek nem kezelik az alapvető gazdasági artériáinkat azzal a tisztelettel, amelyet megérdemelnek. A gyalogosok, a felügyelet nélküli gyermekek és az útra dobott tárgyak soha nem történhetnek meg. “Nagyon szükség van az iskolai kortól kezdve oktatásra és tudatosságra.”
Az Egyesült Királyság közúti bezárásának fő okai 2014 -ben
Incidens számú teljes száma
Breakdown185 45741 százalék
Tervezett RoadWorks61,58714 %
Obstrukció – Egyéb36,0428 %
Közúti forgalom ütközése – nincs sérülés29 6567 %
Adminisztráció (például rendőrségi ellenőrzések) 23 7055 %

Mit lehet tenni az utak bezárásának elkerülése érdekében az Egyesült Királyságban? Adja meg nekünk gondolatait az alábbi megjegyzések szakaszban …

Leave A Comment