A Toyota bejelenti az Egyesült Királyság scrappe rendszerét, amelynek legfeljebb 4K

kereskedési megtakarításai a Toyota lett a legújabb gyártó, amely az Egyesült Királyságban egy scrappe rendszer létrehozását hozta létre, és akár 4000 font megtakarítást kínál a régi autóval foglalkozó járművezetők számára.
A szeptember 1 -jétől az év végéig tartó rendszer nyitva áll minden, hét évesnél idősebb jármű számára, amely a jelenlegi tulajdonos több mint hat hónapja tulajdonában van.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Az Egyesült Királyság dízel -scrappe séma: A legfontosabb tények
Cserébe a Toyota legalább 1000 fontot kínál olyan új modellek felé, mint a CH-R, és 2000 fontot olyan autókra, mint a Prius és a Hilux. Azok, akik olyan nagyobb járműveket választanak, mint például a RAV4, akár 3500 fontot is élvezhetnek, míg bárki, aki a legújabb Land Cruiser -t választja, 4000 font kedvezményt kap.
Az összes cserélhető járművet selejtezik és feldolgozzák az Autogreen által üzemeltetett engedélyezett kezelési létesítményekben.
A Toyota Scrappe Scheme részleteit az alábbi táblázat tartalmazza.

Modell

Selejtezés megtakarítás

Aygo

2000 font

Yaris és Yaris hibrid

2500 font

Auris és Auris hibrid

3500 £

Hátoldal

3500 £

Rav4 és Rav4 hibrid

3500 £

C-HR és CH-R hibrid

1000 font

Avensis

3500 £

Prius

2000 font

GT86

2000 font

Földi cirkáló

4000 font

Hilux

2000 font

Proace

2000 font

Paul van der Burgh, a Toyota GB elnöke és ügyvezető igazgatója elmondta: „A scrappe rendszerünk nyertes megoldás. Az autósok elidegeníthetik régebbi járműveiket, és hozzáférhetnek a tisztább, hatékonyabb modelltartományunkhoz.
„A világ vezető benzin-elektromos hibridjeink ideális választás lesznek, segítve a valódi hozzájárulást a levegőminőség védelméhez-ez a mai ügyfelek számára kulcsfontosságú aggodalom.
“Sőt, mindenki, aki felveszi a scrappe rendszerünket, biztos lehet benne, hogy járműveit környezeti szempontból felelősségteljes módon ártalmatlanítják, amely maximalizálja az újrahasznosítási lehetőségeket.”
Mit gondolsz az autógyártók legfrissebb trendjéről, amely bevezeti a scrappe sémákat az Egyesült Királyságban? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment