A járművezetők többsége úgy véli, hogy az autópálya webes forgalma egyre rosszabbá válik

A járművezetők úgy vélik, hogy a Nagy -Britannia autópálya -hálózata most már zsúfolt, mint egy évvel ezelőtt, egy új felmérés szerint. Több mint 1700 ember válaszolt a közvélemény -kutatásra, és ezek közül 61 % -uk úgy érezte, hogy az autópálya webes forgalma most rosszabb, mint a 2016 -os ugyanazon a szakaszban.
Ezek az eredmények összhangban állnak a Szállítási Minisztérium (DFT) hivatalos statisztikáival, akik arról számoltak be, hogy a tavalyi 323,7 milliárd mérföldet az Egyesült Királyság utakon vezettek, ami 2,2 százalékkal magasabb a 2015 -ös adatokban.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A forgalmi dugók évente 9 milliárd fontot fizetnek az Egyesült Királyság gazdasági helyzetének
A RAC által kihozott közvélemény -kutatás szerint a járművezetők eltávolítják a koncepciót arról, hogy mit kell elvégezni az autópálya -forgalom kezelése érdekében. Majdnem fele (48 %) olyan szigorúbb szabályokat kíván bevezetni, amelyeket az egymással túllépő tehergépjárművek kezelésére vezetnek be, míg 47 százalékuk szerint az útművek a torlódás egyik fő oka. 45 % -uk megemlítette a középső sávot sújtó járművezetőket, mint egy újabb okot a torlódások mögött.
Az Egyesült Királyság 2300 mérföldes autópálya-hálózatától eltekintve a felmérés válaszadóinak 58 % -a nagysebességű kettős hordozót, valamint a nagyvárosi utakot érezte, hogy az utóbbi 12 hónapban sokkal zsúfoltak. 55 % -uk kijelentette, hogy a B -város B utakon, valamint a többi nagyvárosi utakon szintén rosszabbodott.

Leave A Comment