A luxus induló Kincsem Ian Callumot nevezi ki az új hiperkocsi

korábbi Jaguar stílusú guru tervezésére, Ian Callum-ot kinevezték a Kincsem luxusmárka által, hogy elkészítsenek egy show-stopping elektromos hiperkocsiot, és azt mondták: „Nincsenek szabályok”.
Az új Hyper-GT egy magas fordulatszámú Formula 1-ból származó hajtóműn alapul, és a hatalmas teljesítményt és a reagálást kombinálja a nulla kibocsátási képességgel.

Gordon Murray Automotive T.50 nyilvános debütál a Goodwoodon

Kincsem arra is törekszik, hogy digitális tervezési technikákat alkalmazzon a jármű nagyobb személyre szabásának és luxusának bevezetésére, mint amit még láttak.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Callum azt mondta: „Kincsem -rel olyan ritka kiváltságunk van, hogy nemcsak egy gyönyörű autót hozzunk létre, hanem egy innovatív luxusmárka tervezési nyelvet is képezünk.
„Frissítő módon Kincsem azt mondta, hogy nincsenek szabályok, lehetővé téve számunkra, hogy felteszhessük a kérdést:„ Ha bármit megtehetünk, amit akarunk, mit tennénk? ”. Ez az egyik leginkább élénkítő lehetőség minden tervező számára. A csapat rendkívül izgatottan kezdi el a munkát. ”
A KINCSEM márka Tibor Bak magyar vállalkozó tulajdonában van, aki azt tervezi, hogy a világ legjobb tervezőit felhasználja gyönyörű, nagy teljesítményű termékek sorozatának létrehozására.
A világhírű magyar versenylovaknak nevezték el, amelyet az 1800-as évek végén egy 54 versenyű karrierje verhetetlen volt.
Ne felejtsd el követni az Auto Express -t a Facebookon itt …

Leave A Comment