Új 2019-es Mercedes-AMG CLA 35 felszabadult 302BHP-vel

Ez az új Mercedes-AMG CLA 35. belépő szintű 35 jelölt AMG teljesítménymodellek.
Ez a harmadik autó, amelyet az új 35-ös felállásra tesznek közzé, az új A 35 ferdehátú és szalon mellett. Power-bölcs módon az új modelleket úgy fejlesztették ki, hogy átvegyék a Volkswagen Golf R és a Honda Civic Type Ret.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Új Mercedes-AMG A 35 ferdehátú áttekintés
Mint a Mercedes többi tagja, a Hot CLA, a Hot CLA egy turbófeltöltéssel ellátott 2,0 literes benzinmotorot, egy átdolgozott belső teret és egy maroknyi sportos kialakítást fog használni belülről és kívülről. Ez az Egyesült Királyság piacán érkezik ez év augusztusában.
25
Az adsclose erről a hirdetésről

Nem meglepő, hogy az új AMG CLA 35 ugyanolyan turbófeltöltéssel ellátott, 2,0 literes négyhengeres benzinmotor hajtja, mint az AMG A 35 nyílás, 302 lóerő és 400Nm nyomaték előállításával. Az energiáját azonos hét sebességű, kettős tengelykapcsoló sebességváltó és négykerék-meghajtású rendszeren keresztül táplálja, lehetővé téve a Mercedes állításainak megfelelő 4,9 másodperces 0–62 mph-os sprint és az elektronikusan korlátozott 155 mph sebesség.
A vásárlók belsejében megkapják a Mercedes műszeres MBux infotainment rendszerét, egy lapos fenekű multifunkciós AMG kormánykeréket, egy pár bőr- és mikroszálú sportos üléseket, piros ülésszíjakat és testreszabható környezeti világítási beállítást, 64 színes lehetőséggel. A hang aktiválása alapkivitelben is, egy 360 fokos kamerával együtt.

Leave A Comment