„Az áramkimaradások semmit sem tesznek arra, hogy bizalmat inspiráljanak a leendő EV vásárlókba”

Végül a kormány néhány (egyelőre) autó-csiszolás dátummal ütött bennünket Futures.
A történet eddig: a 2030-as évek közepén és a 2030-as évek elején megválasztott kormányok megerősítésének a legfrissebb javaslat az, hogy a vadonatúj tiszta benzin és a tiszta dízel autók kilencre kerülnek halálos sorban. Év nyújtása mostantól 2029. december 31 -ig – végrehajtásuk időpontja. Kicsit kemény?

„Minden elektromos 2030 -ra? Semmi gond – de ez némi munkát fog igénybe venni ”

Ezért 2030. január 1-jétől az ilyen korszerű járművek eladását teljesen illegálisnak nyilvánítják, miközben ugyanakkor az elkerülhetetlenül régebbi, szennyezőbb használt motorok/bangok értékesítése teljesen törvényes lesz. Kíváncsi vagyok – és akkor néhány – ha mindezt helyesen átgondolták.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ezenkívül van egy terve a gyári-fresh hibridek (benzinelektrikumok vagy dízel-elektromos) elpusztításra-néhányat 2029. december 31-től (a zöldebb, de nem elég zöldebb) 2034. december 31-től.
Ezeket a „javaslatoknak” és „terveknek” tekintik a kormány tetejéről? Nem vagyok meggyőződve. Túl tipikusan úgy érzi, hogy a vezetõink felkészülnek, amikor a limókjukban megbotlik, tudatában annak, hogy a legtöbbjük hatalmon kívül esik, kényelmesen nyugdíjas vagy elhunyt (talán mindhárom) a következő másfél évtizedben, amikor az EV, amikor az EV A forradalom állítólag megfelelőnek kell lennie.

Leave A Comment