A Facelifted Ford Focus megtartja a 14K font £ BEGRAD költségét

A FACEFTED FORD FOCUS a novemberi bemutatótermekben jelenik meg, sokkal több technikával, új hajtóművekkel és továbbfejlesztett kabinnal, a költségekkel, amikor ismét 13 995 GBP -tól kezdődik. –
Hasonlóképpen egy hat fős trimtát adnak át, azonban most a stúdióból (13 995 £), a stílusból (16 795 £ – 17 995 £), a ZETEC -ből (18 295 £ – 19 495 £), Zetec S (20 045 £ – 20 745 £), titán, titán. (£ 19 795 – 20 995 £), valamint a Titanium X (21 795 £ – 22 995 £). A stílus helyettesíti a kimenő él-specifikációt, valamint mérsékelt alapköltségnövekedést mutat, csakúgy, mint a közép-spec Zetec, mind a Zetec S, mind a titán, mind a titán X költség 100 fontkal kevesebb, mint a jelenlegi ekvivalenseknél.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb ferdehátú vásárlás
A birtok változatát szintén stílusos kivitelben és fentiekben is kínálják, valamint – a sok alapvető leple mellett, valamint két magasabb szintű változat mellett – 1100 fontot fizetnek, mint az egyenértékű ferdehátú modell.
A vizuális kiemelések közé tartozik az új megjelenésű front vége, a hosszabb ködlámpákkal, a lecsökkent fényszórókkal, valamint az Aston Martin-szerű trapézos rácskal. Belül a Ford nehezen dolgozott a minőségen, frissítve a középső konzolot azáltal, hogy kiküszöböli a hegDly gombokat egy nyolc hüvelykes érintőképernyő javára, valamint az átalakított Air-Con vezérlőkkel, valamint egy új, három Spoke többfunkciós kormánykerékkel együtt.
A technika szempontjából a jelen biztonság és a kényelmi készlet mellett az elsődleges módosítás az opcionális merőleges parkolás, egy kihangosító parkoló rendszer, amely úgy működik, mint a meglévő Active Park Assist. Egy gombnyomáskor az ultrahangos érzékelők most megtalálhatják és vezethetik az autót egy járműpark -öbölbe, így az autósnak a gyorsító és a fék kezelése.

Leave A Comment