Új 2022 -es Toyota Aygo X: Crossover City Automobile ára 14 795 £

A Toyota bejelentette az új Aygo X árazását és specifikációját – az Aygo City Automobile helyettesítése, amely látja, hogy ez egy kereszteződésbe kerül.
A Kia Picanto rivális december 1 -jén vásárolható meg, kezdve a „Pure” alap kézikönyv 14 795 fontjától. Ez sokkal több, mint a mai létező Aygo, de lényegében sokkal több, mint egy belépő szintű Picanto.

A legjobb városi autók 2022 -re

A tiszta burkolat jól meg van határozva: A hagyományos készlet tartalmaz 17 hüvelykes ötvözeteket, egy hét hüvelykes érintőképernyős multimédiás rendszert az Apple CarPlay és az Android Automobile Connectivity-vel, valamint a Toyota Safety Sense rendszerrel. Ez hozzáadja az adaptív sebességtartó automatát, az ütközés előtti rendszert, amelynek gyalogos és kerékpárosok észlelése van (az utóbbi csak éjszaka), útjelző asszisztens, sürgősségi kormányzássegéd és autó High Beam.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Lépjen fel az Edge Spec-re, a 16 495 GBP-től, és az Aygo X 18 hüvelykes ötvözeteket, klímaberendezéseket, autó ablaktörlőket, hátsó adatvédelmi üvegeket, első ködlámpákat és egy nagyobb nyolc hüvelykes érintőképernyőt kap. Ezenkívül a külső stílus részletei között szerepel egy kéttónusú festék kivitel, kontrasztos fekete tetőfedővel és hátsó végével. Az opciók között szerepel egy panorámás, elektromosan megnyitó vászon tetőfedő, valamint az első és a hátsó jármű parkolóérzékelői automatikus fékezési funkcióval.
A Range zászlóshajója az exkluzív modell. 17 715 £ -tól szintetikus bőr- és ruhadarabos kárpitozással, vezeték nélküli telefonos töltővel, LED fényszórókkal, kulcs nélküli belépéssel és indítással, a jármű parkolóérzékelőivel és még nagyobb kilenc hüvelykes HD érintőképernyővel, amely felhőalapú navigációt, forgalmi adatokat és egyéb csatlakoztatást eredményez. Szolgáltatások, a levegő nélküli frissítések, valamint a vezeték nélküli Apple CarPlay és az Android Auto. A JBL hangrendszer emellett választható.
20

Végül, az Aygo X korlátozott kiadású speciális változatmal indul, amely elérhető az autó első hat hónapjában. A 19 640 fontotól kezdve Matt fekete ötvözeteket kap, narancssárga kiemeléssel, narancssárga részletekkel a küszöbökön és a lökhárítókon, a belsőépítészeti csípéseket és az elektromos vászon tetőfedését. A fűtött rész bőr ülések és a speciális kardamom zöld főfesték színe szintén szerepel.

Leave A Comment