Különleges kiadás Jaguar XJ50 megjelenik a Pekingi Autószalonon

A Jaguar felszabadította egy új Special Edition XJ kiadását a Pekingi Autószalonon, amely az XJ zászlóshajó 50 éves évét ünnepli.
Az XJ50 néven nevezik, és azt a Jaguar számos kulcsfontosságú piacán, köztük az Egyesült Királyságban kínálják. A megrendelési könyvek most nyitva vannak, valamint egy sor szokásos speciális kiadású stílusú, valamint a kivágási csípéseket.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legszebb csúcskategóriás járművek 2018-ban eladó
Az XJ évforduló kiadás egy új, 20 hüvelykes Double Five Speake könnyűfém kerekek sorozatán halad, míg az első rács összeilleszthető, valamint a szellőzőnyílások fekete színűek. Az egyedi XJ50 jelvény a hátsó és az oldalsó szellőzőnyílásokat díszíti. Négy erős színkombináció – Fuji White, Santorini Black, Loire Blue és Rosello Red – kínálunk az XJ katalógusából. A Bodykit -et az autó önéletrajzi változata befolyásolja.
10
Az adsclose erről a hirdetésről

A kabinban az XJ50 kéttónusú bőr kárpitozással büszkélkedhet, puha szemcsés gyémántos ülésekkel, valamint a fejtámlákon dombornyomású Jaguar logókkal. A középső kartámaszon egy XJ50 logót fedeznek fel, míg az egyedi XJ50 futófelületek is felszerelnek. Végül a kormánykerék mögött lévő sebességváltó evezők eloxálódnak.
A motorháztető alatt a Jaguar 3,0 literes, hathengeres turbófeltöltős dízelmotorja, amely 296 lóerővel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az XJ50 rutin tengelytávú verziói 5,9 másodperc alatt 62 mph-ig terjedhetnek, és egy nyolc sebességű automatikus sebességváltó segítségével energiát küldnek a hátsó kerekekhez.
Az XJ50 mind a rutin, mind a hosszú tengelytávú verzióit kínálják, az Egyesült Királyság költségei pedig 74 280 GBP -től kezdődnek.
Olvassa el itt a Jaguar XJ mélyreható értékelését …

Leave A Comment