A Citroen csatlakozik az elektromos járművek tagsági szolgálatához az E-C4-rel

A Citroen partnerkapcsolatba lépett a tagsági szolgálatmal, amelyben az új E-C4 a „Shine Plus” specifikációjában az All-in-en kínálják. -A szolgáltatás. 300 E-C4-et kínálnak rá. A legelső autókat októberben kínálják.
A 2017 -es indulással azzal a céllal, hogy felgyorsítsák az EV -tulajdonosok számát, valamint egy alternatívát biztosítsanak a szokásos járművek tulajdonjogához. Jelenleg sokkal több mint 3000 aktív előfizetője van, akik hamarosan hozzáférhetnek az új Citroen E-C4-hez. A havi tagsági szolgáltatással az ügyfelek az E-C4-et biztosítják, havonta 1000 mérföldes ingyenes díjat fizetnek több mint 11 000 ponttal, a karbantartást, valamint a karbantartást.

Frissítve 2021 Citroen C4 SpaceTourer eladó, 28 630 £ -tól

Az E-C4 50 kWh-os lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, párosítva egy elektromos motorral, amely 134 lóerővel és 260 nm nyomatékkal rendelkezik. Az elektromos hajtáslánc számos 217 mérföldre (WLTP) biztosít, valamint támogatja a CCS gyors töltést, az összes modell alapját képezi, lehetővé téve a 80 % -os töltést akár 30 perc alatt egy 100 kW -os gyors töltőnél.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az előfizetőkhöz használt E-C4 Shine-Plus legfontosabb specifikációja magában foglalja a Citroen fejlesztési kényelmi programját, az ötletes fejlett kényelmi felfüggesztéssel, valamint a nagy sűrűségű hab ülésekkel. A kényelmi jellemzők mellett az E-C4-ek LED fényszórókkal, prémium HIFI rendszerrel, fekete „Siena” bőrrel, valamint textil kárpitokkal, fűtött ülésekkel, valamint kormánykerékkel, Citroen Link NAV-vel, a Car Parking Cam megfordítása, valamint elülső és hátsó parkolóérzékelők.
A Radiate Plus specifikációban is szerepel az autópálya -autósi Assist, amely egy autósok csomagja segíti a fejlett aktív biztonsági féket a videóval, valamint a radar, a sebességkorlátozást, valamint terület észlelése.
Tudja meg, mi történt, amikor a Citroen C3 Aircrossot a Hyundai Bayon, valamint a Renault Captur ellen helyezzük …

Leave A Comment