Lamborghini Huracan LP 610-4: A teljes műszaki részletek

a Lamborghini kereskedelmének legelső negyven évében 10 000 autót hozott létre, az elmúlt 11 évben kétszer ajánlották fel. Ez leginkább a sok sikeres tervezéséig, a Gallardo-hoz, amely kilenc év alatt több mint 14 000 egységet váltott ki, valamint még magasabb remények vannak az utódja, a vadonatúj Lamborghini Huracan LP 610-4 számára.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Debütált a Genfi Show -n, valamint bár a hivatalos szállítás csak a nyáron kezdődik, lehetősége volt látni Lamborghini gyárát Sant’agata Bolgese -ben, hogy megnézhessük az autókat és teherautókat a fémben, valamint Szerezd meg a teljes történetet a fejlődés mögött álló sráctól.
• Genfi Motor Show 2014: Előnézet
Már megértjük, hogy a négykerék-meghajtó 602bhp Huracan teljesítménye szenzációs lesz. A 0-62 mph-os sprint 3,2 másodpercig (0,2 másodperccel gyorsabb, mint a Ferrari 458 Italia, azonban 0,2 másodperccel lassabb, mint az új McLaren 650S), 0-125 mph 9,9 másodpercig tart, valamint a legnagyobb sebesség 202 mph.
Hasonlóképpen megértjük, hogy a költségek várhatóan körülbelül 188 000 fontot jelentenek-mintegy 30 000 font sokkal több, mint a Gallardo LP560-4, 10 000 font sokkal több, mint a Ferrari 458, valamint 7 000 font kevesebb, mint a McLaren 650-es kupé. Melyek a fejlemények ezeknek a számoknak a mögött? Az alábbiakban megrongáltuk a Huracan számos jelentős technológiáját, az alábbiakban gyorsan emészthető szakaszokra.
Lamborghini Huracan LP 610-4: alváz
A Huracan középpontjában egy hibrid alváz található, amelyet a következő év esedékessé mutatnak az új Audi R8 -nak. Az Audi tudásának alumíniumban történő összeolvadásával, valamint a Lamborghini szénszálas megértésével egy hátsó válaszfalat, valamint a gyantaátviteli penészből (RTM) szénszálból készült sebességváltó-alagútot használ, míg a többi alumínium terület keret. A két anyag összekapcsolódik a ragasztóval, valamint a szegecsekkel, valamint az eredmény egy olyan test, amely 10 % -kal kevesebbet értékel, mint a Gallardo, azonban 50 % -kal merevebb.
Lamborghini Huracan LP 610-4: Elektronikus rendszerek
Az Anima gomb (olaszul „lélek” -ként fordítva) a kormánykerék alján választhatja ki a három vezetési mód egyikét, hasonlóan a Ferrari Manettino Dial -hoz. Mindegyik testreszabja a motor leképezését, kipufogó hangját, sebességváltóját, dinamikus kormányát, négykerék-meghajtó rendszerét, valamint adaptív magneto-rheolológiai lengéscsillapítókat. Az LPI, vagy az inerciális platform nevű ötletes új rendszer számos gyorsulásmérőt és giroszkópot használ az autó súlypontjába, valamint a kormányzás, a sebességváltó, a négykerék-meghajtó rendszer, valamint az ESC optimális reakciókhoz való frissítéséhez. Bármilyen időkben.

Lamborghini Huracan LP 610-4: Belső
A belső tér fókuszpontja a kormánykerék, ahol felfedez egy jelkapcsolót, alátétet, valamint ablaktörlő vezérlőket, egy gombot a magas fényszórókhoz, valamint egy kapcsolót a három vezetési mód-a Strada-váltáshoz. , sport, valamint Corsa. A kerék mögött egy pár sokkal nagyobb evezés található, és ezek mögött egy 12,3 hüvelykes digitális kijelző található. Ez személyre szabható a három rétegű lehetőséggel-egy nagy Rev Counter a középpontban, a Rev Purling egy széles, infotainment, valamint a mellette lévő térképek, vagy az infotainment, valamint a teljes képernyőn megjelenő térképek.
Lamborghini Huracan LP 610-4: Gearbox
A Gallardo számos látszólagos jele az előrelépés koráról, a rángatózó automata kézi e-gear rendszer volt. Mindazonáltal a Huracan módosítása, amely egy új, hétfokozatú, kettős tengelykapcsoló autót használ, amelyet a V10 motor mögött szereltek, valamint a kiváló minőségű Lamborghini Doppia Frizione (LDF). A Lamborghini kijelenti, hogy lehetővé teszi „gyakorlatilag észrevehetetlen sebességváltókat a nyomaték bármiféle megszakítása nélkül” – és én is, ami azt jelenti, hogy simább fejlődésre utal az autó módban, valamint a kézikönyv mód gyorsabb eltolódásait. Az intelligens funkció lehetővé teszi a bal oldali lapát megtartását, mivel a következő sarok számára nehéz fékezni, és azonnal kiválasztja a lehető legalacsonyabb felszerelést a másik oldal maximális gyorsulásához.
Lamborghini Huracan LP 610-4: Négykerék-meghajtó
A Gallardo négykerék-meghajtó rendszerével ellentétben, amely viszkózus összekapcsolódást mutatott, a Huracan digitálisan kezelt és hidraulikusan működtetett többlemez-megfogást alkalmaz a nyomaték elosztására a két tengely között. Tipikus helyzetekben 30 % -ot, valamint 70 % -ot küld a hátra, azonban ha szükséges, akkor most már 50 % -ot el lehet küldeni az elülső oldalra, valamint akár 100 % -ot a hátra. – A két hátsó gumiabroncs közötti teljesítmény megosztására is van egy mechanikus reteszelő különbség is. A Lamborghini elutasítja annak ellenőrzését, hogy a Huracan hátsókerék-meghajtó-származékai későbbi életciklusban teljesítik-e, ám Dr. Ulrich Hackenberg, az Audi előrehaladási vezetője igazolta, hogy az új alváz képes-e kétkerék-meghajtó konfigurációjában futni.
Lamborghini Huracan LP 610-4: kormányzás
A Huracan elektromechanikus kormánya alkalmasTED egy Dinamic Steer nevű változó arányú rendszerrel. A kormányzási arányt az utazás sebességének, valamint a kiválasztott vezetési módnak megfelelően állítja be. Például, alacsony sebességnél, a kerék egy kis fordulata nagy hatással van az első kerekekre, javítva az alacsony sebességű manőverezhetőséget, míg a nagyobb sebességnél az arány csökken a sokkal progresszívebb reakcióknál.
Lamborghini Huracan LP 610-4: Motor
A Gallardo természetesen szívó 5,2 literes V10-es előrelépése, az új motor most 602 lóerőt és 560 nm nyomatékot hoz létre, amelynek 75 % -át mindössze 1000 fordulat / perc sebességgel kínálják, 8 250 fordulat / perc redline. A stop-start, valamint az új kettős üzemanyag-befecskendező rendszer hozzáadása azt sugallja, hogy az üzemanyag-gazdasági környezetet, valamint a CO2-kibocsátást körülbelül 11 % -kal, 23MPG-re, valamint 290 g/km-re csökkentették. A Lamborghini vezérigazgatója, Stefan Winkelmann kizárta a második V8-alapú Huracan-származékot-mint például a testvére és teherautójának az Audi R8-nak-, ezt szigorúan „egyszemélyes, egymotoros” felállásnak hívják.
Lamborghini Huracan LP 610-4: Fékek és gumiabroncsok
A szén-kerámia fékek alapkivitelben vannak felszerelve, elülső részén 380 mm-es korongokkal, valamint hátul 356 mm-es tárcsákkal. Telepítse őket teljes mértékben 62 mph sebességgel, és 31,9 méterre van szükség, hogy egy állást találjon – 1,1 méterrel kevesebb, mint a Gallardo. A gumiabroncsok Pirelli P -zerosok, körülbelül 20 hüvelykes kerekek, valamint különösen a Huracan számára megállapítottak, hogy a kényelem és a teljesítmény közötti legjobb egyensúlyt találják.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Partnerség

Kínálnia kell az autóját?
Keresse meg a legfinomabb ajánlatát több mint 4000 márkakereskedésből, valamint további 1000 fontért ajánlatot. Olyan egyszerű.

Adja el a hordozott ‘kiváló’Trustpilot -ot

Leave A Comment