Tapasztalja meg az igazi teljesítményt a 2013-as Lamborghini Aventador

keresztül elérhető a Copart Miami központi helyén, a 2013-as Lamborghini Aventador 2013. február 12-én, 2018. február 12-én, 2013-ban kerül eladni.

Gyorsan van, és akkor Lamborghini Aventador gyorsan. A 0-60-as idő alatt három másodperc alatt és 217 mph felső sebességgel az Aventador elérheti a sebességet, hogy gyakorlatilag nincs más autó. A Lamborghini Aventador három vezetési beállítással van felszerelve: Strada, Sport és Corsa, minden egyes beállítást változó teljesítményvonásokhoz fejlesztették ki. Mindegyik beállítás megváltoztatja az átviteli váltás simaságát, a felfüggesztés szilárdságát és a kormányzásgátlást, mindegyikét, hogy maximalizálja a teljesítményt. Minden funkciót és specifikációt egy célt fejlesztettek ki – a Lamborghini Aventador Lamborghini Aventador létrehozása érdekében.

Jármű részletei

21,683 mérföld

Kiskereskedelmi érték: $ 284,929

Elsődleges kár: elülső vég

Fokozott jármű

6.5L V12 motor

Összkerékhajtás

Automatikus átvitel

Kulcsok

Szeretné látni ezt a Lamborghini Aventadort személyesen?

Ez az autó elérhető a Copart Miami központi helyén. Látogatás és ellenőrzés érhető el a kinevezéssel, vagy a regisztrált COPART tagok különleges látóórán belül elérhető. Kérjük, lépjen kapcsolatba a helyszínen, hogy ütemezzen egy találkozót, vagy sokkal többet megtudjon az órák látásáról.

Szeretne ajánlatot tenni erre a Lamborghini Aventadorra?

A COPART tagnak meg kell felelnie, hogy jogosult legyen erre a járműre. Regisztráljon, hogy a COPART tag legyen a teljesen ingyenes ma.

A 2013-as Lamborghini Aventador előtti ajánlatot 8: 00-kor vége 2018. február 12-én, 2018. február 12-én. Az élő ajánlattétel után egy órával később kezdődik 9: 00-kor. Függetlenül attól, hogy a LAMBORGHINI AVENTADOR-ba, vagy sem, győződjön meg róla, hogy részt vegyen az élő árverésen, hogy megtekinthesse ezt az autót a legmagasabb ajánlattevőnek.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Linkedin

Mint ez:
Mint a betöltés …

Leave A Comment