A Bentley alternatív anyagok feltárása a vegán igények kielégítésére

A Bentley alternatív anyagokon dolgozik, amelyek lehetővé teszik a brit márka számára, hogy eladja a jó sarkú vegán ügyfeleknek, a tervezési vezető kiderült.
A Crewe Producer ismert luxus belső tereiről, amelyek legfeljebb 20 állati rejtekhelyet tartalmazhatnak bőrkárpitáikban és vágásukban. Az autó csúcstalálkozójának Financial Times jövőjén beszélt, a Bentley Design Stefan Sielaff igazgatója kiderítette, hogy az ügyfelek igénye rábeszélte a tervezőcsoportot, hogy vizsgálja meg a hagyományos anyagok alternatíváit.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

“Nem adhat el olyan állattartalmú terméket, mint egy Bentley, 20 bőrbőrrel, vegán életmóddal rendelkező személynek”-mondta Sielaff. „Különösen Kaliforniában beszélgettünk ezekkel az ügyfelekkel, és azt kérdezik tőlünk, mit adhatunk nekik. Sok testreszabott és edző által épített megoldást készítünk, a Mulliner kollégáival együtt, és ezért szeretnénk kielégíteni ezeket az ügyfeleket, mert ők a tendencia tetején vannak.
„Rövidesen bemutatunk egy Bentley -t egy vegán belsővel; Ez luxus érzést fog adni, de másképp – fehérjebőr, gomba bőr, medúza anyag. ”
A Bentley szóvivője elutasította az új belső anyagok becsült érkezési időpontjának megadását, de beismerte: „Ez az, amit a formatervezés, a színes és a díszítő férfiak kihallgatnak”.
Sielaff szerint csapata azt is megvizsgálja, hogy az elektromos erőművek hogyan befolyásolják Bentley jövőbeli tervezési nyelvét. „Jelenleg azon dolgozunk, hogy felfedezzük, mi lesz a jövő Bentley tervezési nyelve – mondta -, amikor ezt a nagy lépést megtesszük. Ez egy jó filozófiai vita, mert bizonyos elemek vannak a Bentley -arányban – rövid elülső túlnyúlás, hosszú hátsó túlnyúlás -, és azt kérdezzük, mennyire változtathatjuk meg ezeket az arányokat, és hogy továbbra is felismerhető -e Bentley -ként? ”
Vegán vagy? Örömmel látja, hogy Bentley különféle anyagokat fedez fel? Tudassa velünk az alábbiakban …

Leave A Comment