Az Aston Martin értékesítése 2020-ban 32 % -kal csökkent a Covid-19

miatt, az Aston Martin értékesítése gyakorlatilag egyharmadával 2020-ban csökkent, a Covid-19 pandémia miatt, de a brit luxusmárka azt mondja, hogy új DBX SUV-t hordozta. Erősen a tavalyi utolsó negyedévben, az értékesítési újjáéledést vezetve.
Az Aston tavaly 4150 autót értékesített, a 2019 -es adatok 32 % -kal, de az első teljes negyedévben a DBX értékesítésével a modell a tavalyi év vége felé erőteljes előrehaladást mutatott – 1171 DBX -t szállítottak az ügyfeleknek és a kereskedőknek a negyedik negyedévben. Az Aston exkluzív speciális modelljeinek értékesítése 32 egységre javult a negyedik negyedévben, az előző negyedév 10 -hez képest.

A Mercedes az Aston Martin részesedésének 20% -ra növeli a New Deal részeként

A cég éves jövedelme 2020 -ban 611,8 millió fontra esett vissza, az előző évi 980,5 millió fontról, az ASTON pedig 323 millió font éves működési veszteséget nyert. Ennek oka számos tényező, beleértve a kereskedői készletek csökkentésének programját, hogy megjavítsa a kínálat és a kereslet közötti egyenleget – az Aston Martin vezérigazgatója, Tobias Moers szerint a társaság közel áll ahhoz, hogy kitöltse az előrejelzéseit.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A GT és a sportautó-modellek készlete 1 580 egységgel csökkent, amikor az Aston a rendelés-rend-modell felé halad, egy új DBX származék bevezetésével, amelyet idén a harmadik negyedévben terveztek.

Leave A Comment