Új Kia Ceed költségek és specifikációk: Értékesítés most 18.295 £ -tól

Költségek, valamint az új KIA CEED specifikációja, amely négy váltás, három motor, három motor, valamint két adás . costs begin from £18,295 for the fundamental Kia Ceed ‘2’ – rising to £26,850 for a flagship Ceed very first edition model.
The all-new Kia Ceed was exposed at the 2018 Geneva motor Show, and has been designed for as well as established in Europe. A nagy értékesítési járműveket olyan, mint a Volkswagen Golf, a Ford Focus, valamint a Vauxhall Astra, valamint a most felajánlotta. Ez hosszabb, mint a szélesebb, mint a tervezés. Azonban a legnagyobb hír (különösen a helyesírás-ellenőrző), hogy a név megváltozott a Cee’d-től.
Hirdetés – A cikk folytatódik az alábbiakban

• Vélemény: “Goodbye Kia Cee’d, Hello Kia Ceed”
Unlike on the new Kia Sportage, there’s no entry-level Ceed ‘1’ – with the variety starting in ‘2’ trim. Kia kijelenti, hogy az alapvető autó készlet nagy része opcionális a rivális modelleken; cruise control, air-con, all-round electric windows as well as automatic lights are all included. Egyéb készlet 16 hüvelykes ötvözet kerekeket, első ködlámpákat, valamint LED hátsó lámpákat tartalmaz. Inside, all vehicles get a leather-trimmed steering wheel as well as gearlever, in addition to a seven-inch touchscreen, DAB radio, Android auto as well as Apple CarPlay. A biztonsági készlet magában foglalja a Lane Tartási segédprogramot, a Tight Beam Assist, a vezetői kamat figyelmeztetését, a Hill megkezdi a segítséget, valamint az ütközés-elkerülési segélyt.
32

Ezután a KIA CEED kék kiadás (21,095 £ -tól). Csak az 1,4 literes T-GDI Turbo benzinmotorral ajánlott, kizárólag a kék lángfestékkel, valamint a “2” verziókhoz hozzáadja az összes beállítást. All Blue edition vehicles get 17-inch wheels, privacy glass, rear car parking sensors as well as LED lights. Belül van néhány faux bőr díszítés, valamint egy nyolc hüvelykes érintőképernyő SAT-NAV. Hétsebességű auto áll rendelkezésre, ára 22,195 €.

Leave A Comment