A Copart Tag Hírek: Javaslatok Motor és állapotjelentések

A helyzetben hiányzott a legfrissebb hírek a Copart honlap tagjének részéről, itt három Copart legutóbbi bejelentései, amelyek javítják vagy bővítik az ajánlattételét Vásárlási tapasztalatként:

Járműajánlatok: Hasonló ajánlások, valamint modellek

Május 1-jén, 2018. Copart bevezetett „Jármű ajánlások”, amelyek felfedezték minden nagy adatlapján honlapunkon. Ez a digitális eszköz, hasonlóan az Amazon, valamint a Netflix javaslatokat funkciók, javasolja kapcsolódó gyártmányú valamint tervez neked az a terület alapján az autó éppen megjelenített. Mivel ez a funkció képezi hasonló autójavaslatokat, biztosan felfedezi, hogy mit keres a gyorsabb és egyszerűbb, mint valaha.

Járműt állapotjelentések

2018. május 1-jén is, a COPART Autós állapotjelentések végül beszerzett autók, teherautók, valamint SUV-k megvásárlására, valamint a COPART-helyek 10-ben felajánlottak, a Kanada mellett:

Alabama
Arkansas
Florida
Grúzia
Louisiana
Mississippi
Észak-Karolina
dél Karolina
Tennessee
Texas

A jármű állapotjelentései átfogó belsejét és külső nézetét kínálják az előnyben részesített járművek nélkül, anélkül, hogy a harmadik féltől származó autóellenőrzési szolgáltatásokat (és ezeknek a szolgáltatásoknak a költségeinek egy része!) Linket kap a jelentés digitális változatához, amely magában foglalja:

Legalább két videó – az egyik jármű belseje, valamint az egyik külső része
További képek, amelyek bemutatják a jármű tulajdonságait és / vagy bármilyen típusát
50+ szolgáltatás, beleértve az autós felszerelést, az állapotot, valamint a gumiabroncs állapotát

Tudjon meg többet az autóállapot jelentéseiről>

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Linkedin

Mint ez:
Mint a betöltés …

Leave A Comment