A BMW i8 jövője, amelyet hidrogén üzemanyagcellás kutatási tanulmányi autók és teherautók

fedeztek fel, a BMW i8 hibrid sportautók és teherautók önmagában futurisztikusak, azonban ez a feltűnő prototípus egy lépéssel tovább halad a dolgokhoz. Az innovációs előnézet során a cég bemutatta ezt az i8-alapú hidrogén üzemanyagcellás kutatási járművet, bemutatva a Powertrain Tech-et, amelyet az kijelenti, hogy a következő évtizedben eljut az útra.
A közönséges i8 testét, valamint a szénszálas épületet alapként használva a névtelen prototípus kidobja a meglévő hátsó szerelt 1,5 literes háromhengeres turbó benzinmotorot egy hidrogén üzemanyagcellás halom helyén. Nyilvánvalóan pontosan ugyanaz a hajtáslánc, amelyet az 5-es sorozatú GT FCEV-ben vettünk, amely 242 lóerős. A hidrogént egy kriogén tárolótartályban tartják, ahol az elektromos motor akkumulátorai általában ülnek.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A prototípus szintén egy jelentősen módosított karosszériát és megkülönböztetett hátsó végét sportolja, amelyet pusztán aerodinamikai funkciókhoz adnak az átfogó szélcsatorna-tesztelés után. Nem értjük, hogy ez a stílus inspirálja -e a jövő i8 -okat, azonban nem kérdés, hogy az aerodinamikai hatékonyság jelentős funkciót fog játszani a jövőbeli BMW stílusban.
• A legfinomabb hibrid járművek most vásárolhatók
8

Szokatlanul, a kétajtós prototípust 2012-ben fejlesztették ki, azonban rejtve tartották a kíváncsi szemektől, valamint csak a legfontosabb trükk helyét. A létezés hossza pontosan azt mutatja, hogy a BMW üzemanyagcellák innovációja milyen messzire jött, egy nemrégiben megerősítve, hogy a BMW 2020-ig megkezdi a hidrogén- és teherautó nagyszabású termelését. Az i3, valamint az i8 is a legvalószínűbb Launchpad minden típusú üzemanyag-cellás modellnél.
Az elektromos, valamint a tartományban meghosszabbító i3 termelési ciklusa azt jelenti, hogy a következő generációs kialakítást ebben az időben szervezik, tehát nem az a aggodalom, hogy ez a legelső lesz egy hidrogén hajtásláncmal. A kínált teljesítmény ugyanakkor az elkövetkező években is láthat egy termelési hidrogént.
A BMW mérnöki szövetséggel rendelkezik a Toyota -val, ezért a hidrogén üzemanyagcellás halom mind a Reseach Car -ban, mind az 5 -es sorozatú GT FCEV -nek szintén megmutatta az új Toyota Mirai -t, amely maga a világ legelső kereskedelemben kínált hidrogén autójává válik. –
Olvassa el a BMW 2 -es sorozatú Active Tourer Edrive prototípus értékelését …

Leave A Comment