“A 2015 -ös brit listánk kiemeli az Egyesült Királyság rendkívüli készségét”

, figyelembe véve, hogy a 2012 -es létrehozása szerint az Automobile feltárja, hogy a Brit Listing nagy mértékben érdeklődési arányt váltott ki az autók és a teherautók szolgáltatásai iránt, mint a világ minden tájáról, mint és egyértelmű vitatkozás a bírók körében!
Elég nehéz a sok top brit kivégzési top brit végrehajtót csökkenteni, azonban még keményebb a vásárlásba helyezésük.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Látunk egy új szuper-végrehajtó fajtát, akiket nemcsak a saját képzeletük jelöl ki, ugyanakkor az ipar iránti lelkesedésük is. Nagyon sok, ez az eredményszolgáltatás, valamint a tőzsdei britek mind hozzájárultak az erős eladásokhoz.
• A Brit Listing 2015: Az Egyesült Királyság legfontosabb autók és teherautók piaci végrehajtója
Egyik sem sokkal több, mint az első három. Itt láthatja a teljes visszaszámlálást, azonban itt feltárom a dobogó pozícióit …
A harmadik helyen Duncan Aldred, a Vauxhall menedzserje a tavalyi évig, valamint a GM két legnagyobb márkájáért az Egyesült Államokban: a GMC és a Buickért – valójában Duncan világszerte kötelezett az utóbbira. A Duncan sok tanulságot vesz az Egyesült Királyság piacán, és alkalmazza azokat kiváló hatásokra az Egyesült Államokban.
A kettőnk legfontosabb egy ideje nem dolgozott az Egyesült Királyságban, a Jeep Mike Manley pedig a második helyen. A Jeep mindig is kiváló márka volt, és rendkívül erős volt az Egyesült Államok házpiacán, ám Mike a világ minden tájáról nagy növekedést mutatott, érdekes új termékcsaláddal.
De az idei elsődleges brit egy újabb GM munkavállaló, aki a Vauxhall -szal vágta a fogait. Alan Batey elszámoltatható az Egyesült Államok összes GM műveletéért, plusz a Chevrolet világszerte. A GM néhány nehéz idővel későn volt, ám Alan’s óriási szerepet játszott abban, hogy visszatérjen a (jövedelmező) legjobbhoz.
Alan néhány hét múlva az autóhelyen a Hírességek Hallában tartja a Hírességek Hallát, így a csata most megnézi, hogy ki veszi a legfelsõbb területet a 2016 -os brit listán.
Egyetért -e a 2015 -ös brit listán szereplő választásainkkal? Ki hozzátennéd, hogy elhagytuk? Csatlakozzon a vitahoz az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave A Comment