Új DS 3 Crossback Louvre Special Edition Reveal

A DS a DS 3 Crossback Compact Crossover 2022 -es speciális kiadású verzióját fedte fel. Az új formatervezés különféle stíluscsípéseket, valamint különálló művészeti képernyő módot kap. 10,3 hüvelykes infotainment rendszere, amely interaktív galériává válik a párizsi Louvre Múzeum digitalizált munkáival.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Kívül a DS 3 Crossback Louvre -t testreszabott jelvényekkel szerelték fel a motorháztetőn, a hátsó ajtón és az ajtókon, elülső onyx fekete DS logóval. A rács központi gerincén lévő kis piramisjeleket a jól ismert Művészeti Múzeum tiszteletére adták hozzá, az autó 18 hüvelykes könnyűfém kerekeivel, valamint a tükörházakkal is pontosan ugyanazt a motívumot kapják.

Új DS 9 2022 áttekintés

A DS 3 Crossback Louvre -t egy monokróm festékárnyalatok opciójában tartják, egy fekete tetőfedő rendszerrel, amely láthatóan csökkenti az autó tetővonalát. Belül van a DS „Watch Strap” fekete Nappa bőr kárpitja, valamint a műszerfalon lévő fekete bőr burkolat, valamint az ajtópanelek. A kormánykeréket szintén bőrbe vágják, gyöngy öltéssel és dombornyomott betétekkel. A piramisjelet szintén domborítják a műszerfalon, valamint a Farce Selector művészeti múzeumának lézeres metszete.
A DS 3 Crossback Louvre pontosan ugyanazzal a 10,3 hüvelykes infotainment érintőképernyővel van felszerelve, mint az alapmodell, bár egy szép, művészet ihlette trükkkel. A DS együtt dolgozott a Louvre-vel egy galéria funkció hozzáadásához, ahol az egyén választhat a múzeum 182 műalkotásának egyikét a képernyőn történő átvilágításhoz. A kísérő podcast az egyes munkák részleteit a mozgó sofőrnek teszi ki. A Mona Lisa, a Samothrace szárnyas sikere, valamint az ülő írástudó egyiptomi szobora a mellékelt darabok közé tartozik.
A DS 3 Crossback Louvre -t két benzinmotorral, valamint egy tiszta elektromos hajtóművel kínálják. A belépő szintű benzin kialakítás a DS PureTech 130 rendszerével, 128 lóerővel, amely 153 lóerős választás alatt van – mindkettő párosul egy automatikus sebességváltóval. Az összes elektromos változat a DS 3 Crossback E-Tense, amely 134 lóerővel és 206 mérföldre megy egyetlen töltéssel.
A DS 3 Crossback Louvre Special Edition árai a 128 lóerős benzin opció 34 420 fontjától kezdődnek, 35 920 fontra emelkedve az autó 153 lóerős verziója esetén. A teljesen elektromos e-feszültség verziót 40 800 GBP-től kínálják. Az Egyesült Királyság megrendelései most nyitva vannak.

Nézze meg a legfrissebb DS -híreket, valamint az értékeléseket itt …

Leave A Comment