Az új Fiat Tipo, valamint a Panda (Red) tervek feltárják

, amely betartja a jótékonysági partnerrel (RED) nyilatkozatát tavaly A tipo. Az előbbi költségei 15 755 fontotól kezdődnek, míg az utóbbi ára 23 595 font.
Mindkét új formatervezés segíti a jótékonysági szervezetet, amelyet a Bono az U2 együttes, valamint a Bobby Shriver 2006 -ban alapított, hogy finanszírozza az AIDS kutatási tanulmányait. Ugyanakkor feltéve, hogy a jelenlegi világszerte a helyzet, a jótékonysági szervezet azóta kibővítette a Covid-19 pandémiájának harcát.

Új speciális kiadású Fiat (500) Vörös ára 16 435 £

A Fiat már bevezette az 500 városi jármű (piros) márkájú változatát, és a két új speciális kiadású modell kissé segítőjével a cég 4 millió dollárt (körülbelül 2,9 millió fontot) hozzájárul a jótékonysági okhoz a jótékonysági okhoz. a következő három évben.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az új Panda kialakítás a városi keresztvágási szinten alapul, és ezért darabos karosszéria burkolatot, 15 hüvelykes könnyűfém kerekeket, valamint kemény kinézetű csúszdákat használ. Hasonlóképpen van egy (piros) jelvény a B-oszlophoz, a piros ajtó tükör sapkákhoz, valamint négy festék kivitele: Passione Red, Colosseo Grey, Gelato White és Cinema Black.
15

Az új Panda, a Fiat 1,0 literes háromhengeres enyhe-hibrid benzin egységének csak egy motor opciója létezik, amely 69 lóerős, és 0-62 mph időt kínál 13,9 másodperc. A Fiat e lehetőség mögött meghúzódó érvelése az, hogy ez a legmegfelelőbb választás a felállásban, a CO2-kibocsátással akár 126 g/km-rel is.
Az új TIPO kiadás a Hatchback SUV-ihletésű kereszt-szintű szintjén alapul, valamint pontosan ugyanazokat a stíluscsípéseket tartalmazza, amelyeket a Panda speciális kiadású pandán fedez fel. Ugyanakkor a Fiat természetesen szívhatóbb, 1,0 literes háromhengeres benzin egységének valamivel erősebb változata hajtja végre, amely 99 lóerős.
Mindkét jármű szintén a Seaqual Fonal ülés kárpitját is működteti, amely egy fenntartható anyag, amely teljesen újrahasznosított poliészter fonalból készül. Ahogy a név utal, a szövet nyersanyagának 10 % -a a regenerált tengeri műanyag hulladékból származik.
A mai napig a (RED) 700 millió dollárt (körülbelül 516 millió fontot) nőtt a világméretű alap számára, olyan márkákkal, mint az Apple, a Woman Skateboards, a Montblanc, a Primark, valamint az olasz robogó gyártója, a Vespa. A vállalkozás ugyanúgy kijelenti, hogy az összes növekvő pénz az egészségügyi rendszerek megerősítésére irányul a térségben, amelyet a pandemika a leginkább sújt.

Most nézd meg a FIAT 500 tartós teszt áttekintését …

Leave A Comment