A Citroen DS3 és a DS3 Cabrio koncepciók a Párizsra

a Citroen DS luxuskarjára lassan független márkává alakulnak a PSA csoportban, és ezek a legfrissebb DS3 fogalmak emellett hangsúlyozzák a prémium tervezésre való különlegességet.
Az Ines de la Fressange Párizs divatházának segítségével létrehozott DS3 és DS3 Cabrio előnyös, megkülönböztető új festékrendszerekből, testreszabott ötvözetekből és személyre szabott részletekből származik belülről és kívülről. A DS3 nyíláshoz egy szatén-végű „tinta kék” megjelenés és fényes „Onyx fekete” tető található, míg a lágy teteje „végtelen kék” szövet tetőfedő és „Perla Nera Black” testet kap.
Mindkét autó gyémánt vágású 17 hüvelykes „Aphrodite” ötvözeteket és exkluzív „Ines Red” szárny tükröket tartalmaz. Ezenkívül egy vörös, fehér és kék ‘aéropostale’ légiposta aláírása, valamint a hátsó oszlopok számára, valamint a központi oszlopok számára.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A francia témájú színséma belső részén halad, a DS3 és a DS3 Cabrio belső terek megosztása a „személyre szabás és testreszabás”. Vannak „gránitkék” szemcsés bőr kárpitozás, fehér varrással és egy „Aéropostale” mintával, amely megfelel a külsőnek. Ráadásul egy másik Ines de la Fressange Paris jelvény középpontjában áll az Ines Red Dashboard -on.
Mindkét koncepció a DS World Párizsban debütál, mielőtt a következő hónap Párizsi Autószalonon átjutott a DS -standra. Jelenleg nincs hivatalos szó arról, hogy terveznek-e egy produkciós futást, de nem valószínű, hogy az Ines de la Fressange Paris stílusú DS3 a csatorna ezen oldalára teszi.

Leave A Comment