VW Beetle GSR eladó

A Limited Edition VW Beetle GSR már megrendelhető az Egyesült Királyságban. Mindössze 3500 példát kínálnak a bogárra világszerte, szeptemberben a 100 autó szállításával érkeznek az Egyesült Királyságba.
Az eredeti Bogár GSR – rövid a Gelb Schwarzer Renner vagy a Sárga Black Racer németül – 40 évvel ezelőtt értékesített. A 3500 egységre korlátozva, az első GSR egy Matt Black Bonnet, Bootlid és Lumpers, valamint az ajtó küszöbök felett fekete oldalsó csíkokat mutatott be.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Negyven évvel később a VW újraértelmezte a GSR -t a legújabb bogárjával, amely először a Chicago Autószalonon debütált az év elején.
A sárga és a fekete festett új autó további GSR betűkkel, R-line lökhárítókkal és fekete ajtó tükör sapkákkal egészít ki, bár az eredetivel ellentétben az új GSR szürke és fekete színben is megrendelhető.
Az új autó 19 hüvelykes ötvözeteket kap az eredeti 15 hüvelykes kerekek helyett, míg az új autó a fekete R-vonalú versenyülésekből származik, kontrasztos sárga varrással, bőrbe csomagolt kormánykerékkel és számozott plakkkal.
Az új Beetle GSR csak a Top-Spec 207 lóerős 2,0 literes turbó benzinmotorral érhető el, amely lehetővé teszi az autó számára, hogy a 0-62 mph-es sprint benchmarkot 7,3 másodperc alatt befejezze, és 142 mph maximális sebességet érjen el.
A VW azt állítja, hogy a GSR bogár 38,7 mpg üzemanyag -fogyasztást eredményez, és 169 g/km CO2 -t bocsát ki.
Az új bogár GSR-t hatfokozatú kézi vagy DSG sebességváltóval rendelhető. A kézi Beetle GSR 24 900 fontba kerül, míg a DSG verzió 1500 fontba kerül.
A VW hozzátette, hogy a nem-GSR 2,0 literes turbóbogárnak a motor ugyanazon 207 lóerős verziója részesül előnyben-a most 197 lóerővel-a május 1-je után megrendelt autók számára.

Leave A Comment