Új Skoda Scala SE innovációs Trim Targets A Fleet Clients

Skoda bevezetett egy új Trim-szintet a Scala ferdehátúhoz, az úgynevezett SE technológiához. Mint a cég Octavia SE technológiája, ez a belépő szintű SE modell sokkal jobban felszerelt változata, amely különféle kozmetikai és innovációs frissítéseket tartalmaz, sokkal értékelőbb áron.
Az új Skoda Scala SE innováció a középkategóriájú Se l, valamint a tartótérő Monte Carlo minták között helyezkedik el a Hatchback felállásában-valamint az év augusztus 24-től, a költségek megkezdődik, a költségek kezdődnek, a költségek megkezdődve. 20 825 £ -tól.

A legjobb üzleti autók és teherautók 2022

A Scala SE javításai között szerepel egy friss, 16 hüvelykes könnyűfém kerekek, króm ablakok környéke, néhány ezüst díszítés a műszerfalhoz, valamint a Skoda nagyobb 9,2 hüvelykes Amundsen infotainment rendszere, amely támogatást nyújt az Apple CarPlay, valamint az Android Auto számára is. –
3

A Volkswagen Group mindenütt jelenlévő, 1,5 literes négyhengeres benzinmotorja, amely 148 lóerő és 250 nm nyomatékot hoz létre. A vásárlóknak lehetősége van egy hatsebességes kézikönyv sebességváltóra vagy egy hét sebességű kettős tengelykapcsolóra-bár az utóbbi választás további 1300 fontot fog hozzáadni az autó matrica árához.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ha egy kézikönyv sebességváltóval specifikálnak, az erőátvitel 0–62 mph -t 8,2 másodperc, valamint a legnagyobb sebesség 137 mph. Az üzemanyag -gazdasági helyzet 49,3mpg, míg a CO2 -kibocsátás bejelentett 130 g/km – az üzleti autókra és a teherautók kamataira azt sugallják, hogy meglehetősen költséghatékonynak kell lenniük a legalacsonyabb adócsíkban.
A Skoda a Fleet ügyfelek új Scala SE innovációját célozta meg, amely egy rendkívül versenyképes piaci szakasz, amelyet elsősorban az érték vezet. Mint ilyen, a cseh cég kijelenti, hogy ez a legújabb SE innovációs változat mintegy 2100 font értékű extrát ad hozzá az egyenértékű SE modellhez képest, miközben csak 400 font sokkal költségesebb vásárlás.
Mit készít az új Skoda Scala SE technológiáról? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave A Comment