A Jaguar F-Pace-t majdnem X-Type-nek hívták

A Jaguar által létrehozott sokkhullámok ezen a héten, bejelentették a közelgő SUV nevét és egy ugrató első képet. Most, a Detroiti Autószalonon az Automobile Express-szel való őszinte interjúban, a Jaguar tervezőigazgatója, Ian Callum elmagyarázta szerepét az F-Pace név kiválasztásában, a kihívásokkal, amelyekkel a Jaguar első SUV-jének létrehozásában és az A Daring Crossove-t majdnem X-típusnak hívták. “Kreatív módon, kevés szerepem volt az F-Pace név megválasztásában, de egyértelmű voltam, hogy azt mondtam, hogy hivatkoznia kell a sportosságra”-mondta. „Mindkettő Ralf [Speth – Jaguar Land Rover vezérigazgatója], és én egyetértettünk azzal, hogy karakterre van szükség. Az alfanumerikus nem volt lehetőség, és sok névvel játszottunk. Sokat játszottunk az X betűvel – az XQ volt az egyik lehetőség, de úgy éreztük, hogy Q túl sok audi dolog, és természetesen az Aston Martin használja a Q.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Jaguar SUV, amelyet F-Pace-nek kell nevezni
„Még azzal a gondolattal is játszottunk, hogy X-típusúnak nevezzük, ami elég nyilvánvaló lett volna. Ha a múltban nem lenne X-típusú, akkor jó választás lett volna. Elég bátor voltam ahhoz, hogy az X-típusúat válasszam, de sok más ember volt, akik nem voltak. ”
Callum elmagyarázta, hogy körülbelül nyolc név van a futásban, mielőtt háromra csökkennek, az F-Pace pedig az egyik. -Az F-Pace-t választottam-mondta. “Tetszik, mert azt hiszem, hogy van egy kis textúrája és karaktere, és azt hiszem, időnként az emberek megszokják.” Callum, egy olyan ember, aki sok foglalkozásának sportautók készítését töltötte, szintén beismerte, hogy nagy mennyiségű személyes meggyőzésen ment keresztül egy Jaguar kereszteződés megtervezésére.

Leave A Comment