VLF Automotive Force 1 Roadster: Fisker úr Viper alapú csepp-teteje a módszerre

A VLF Automotive az Ultra-Low V10 Powered Force 1 szuperautó átváltható verzióját készít Mivel a következő hónapban a Sanghaji autókiállításon való kitettség lehet a kártyákon.
Az üzleti vállalkozás – amelyet a legendás autóipari tervező, Henrik Fisker, a General Motors volt menedzsere, Bob Lutz, valamint a Racing Chauffeur Ben Keating fejlesztett ki – a közösségi médiában rontotta a közelgő fejlesztését.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb szuperkocsik 2017
A VLF Force 1 Roadster pontosan ugyanazt a futóeszközt kapja meg, mint a kemény testvére-egy 8,4 literes V10-es motor, amelyet a Dodge Viperből felemeltek, és a 745 lóerővel a hosszú, alacsony motorháztető alatt ülnek, és a hátsó kerekeket táplálják a hátsó kerekekkel. Hatsebességű kézikönyv sebességváltó.
Az 1. Force Coupe három másodperc alatt 0-62 mph-t, valamint 218 mph maximális sebességet kezel. A Roadster valószínűleg nehezebb lesz az extra megerősítésnek köszönhetően, tehát ezeket a teljesítményfigurákat kissé korlátozhatják.
A stílus szempontjából az 1. erő hosszú, agresszív kinézetű kupé, résekkel és grillekkel is. A kemény tetejű Rakish Coupe hátsó vége van, bár a Roadster kabrió tetőfedő rendszerének kissé be kell vonnia az autó oldalsó profiljának módosításait.
A VLF 50 Force 1 kupéot fejlesztett ki, amelyek ára 268 000 dollár (215 000 font). Várjon hasonlóan kis gyártási futást, kissé meredekebb költségcímkével, amikor a járművet idén később feltárják.
Vajon a Force 1 Roadster az idei sok szemmelegítő szuperautó egyike lesz? Értsük meg gondolatait a megjegyzésekben.

Leave A Comment