A Miss Data közelében lévő csatlakoztatott jármű kiemeli a tipikus veszélyeket

A FORD a kapcsolódó járművek által összegyűjtött Miss Data közelében felhasználta a Metropolitan Junctions tipikus veszélyeinek meghatározására.
Tavaly a Ford City Insights elemzői a Miss Data közelében-az éles fékezés vagy a veszély fényhasználat által javasolt-egyéves londoni járművek egyéves kutatási tanulmányából vizsgálták meg, hogy a fővárosban a „Hidden” közúti biztonsági hotpotok listáját készítsék.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Az új Cav Pass rendszer az autonóm járművek ellenőrzésére az Egyesült Királyság utakon vannak
Most a Ford összeállt a Web Traffic Watch UK -val, hogy elemezze a Miss Data közelében a hotspotok közelében, és meghatározza, hogy mely specifikus veszélyek a leggyakoribbak. Ezek tartalmazzák:
• Az illesztőprogramok, valamint a kerékpárosok a webes lámpák ugrását.
• Olvashatatlan útmutatások a benőtt fák vagy pontatlan orientáció eredményeként.
• A rossz út felszíni körülményei, beleértve az elsüllyedt emberlyukat, valamint a lefolyó burkolatot.
• Keskeny sávok, amelyek vitát hoznak létre az úthasználók között.

A Ford most megosztja kutatási tanulmányának eredményeit a megfelelő regionális hatóságokkal annak érdekében, hogy segítse őket ezeknek a közúti biztonsági aggályoknak. A gyártó különféle javaslatokat tett, beleértve a vörös fény kamerákat be kell szerelni, a vegetációt vissza kell vágni, a kettős magasságú jelzéseket és a jeleket is be kell helyezni, a szervizhuzatokat meg kell növelni, valamint a csomópontok kialakítását a fellendülés érdekében kell felülvizsgálni. sávszélesség.
A londoni kutatási tanulmány több mint 500 millió adatpontot használt fel a londoni vezetés egymillió mérföldnyi vezetéséből. A Ford City Insights programja most kiterjed Valenciába, Spanyolországba, valamint Kölnbe, Németországba a kutatási tanulmány folytatása érdekében.
Sarah-Jayne Williams, a Ford Mobility Europe igazgatója kommentálta: „A Ford Mobility-vel a kompetenciánkat a járműveken túl, és azt alkalmazzuk, hogy segítsük a nagyvárosi szállítási környezet szélesebb problémáinak megoldását.
“Célunk a Fordnál az, hogy segítsük az embereket biztonságosan és magabiztosan mozgatni – a City Insights program fantasztikus példa arra, hogy pontosan hogyan tudjuk ezt megtenni.”
Milyen veszélyes viselkedés volt tanúja a csomópontoknak? Értsük meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment