Az új zászlóshajó Peugeot Professional Sport Edition kiadás

A Peugeot új verziója van a professzionális kisteherautókról, akik felkészültek a jövő év elején, a professzionális sport kiadásnak nevezett bevezetésre. Az új dizájn a márka meglévő professzionális aszfaltmodellje fölött helyezkedik el, különféle kozmetikai fejlesztéseket és extra alapvető berendezéseket sportolva. A költségek 29 460 GBP -től kezdődnek az első szállításokkal, mivel 2020 második felében jelentkeztek.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A vásárlók a Peugeot Professional Sport Edition-t három üléses panel kisteherautóként vagy hatüléses csapat kisteherautóként kaphatják, bár mindkét verziót csak alapvető tengelytávú modellként kínálják. A felülvizsgálatok magukban foglalják a fekete, 17 hüvelykes könnyűfém kerekek friss készletét, a kisteherautó oldalán lévő új sportmreceteket, a kétzónás légkondicionálót, valamint a három egyedi festékfelvétel lehetőségét.
• A legfinomabb közepes panel furgonok most eladó
A Peugeot csak a Professional Sport Edition-t kínálja turbófeltöltős, 2,0 literes négyhengeres dízelmotorjával, amelyet három dallamban kínálnak. A belépő szintű hajtómű 118 lóerő és 340 nm nyomatékot hoz létre, miközben visszatér egy deklarált, integrált gazdasági klíma 53,2mpg-ot. A motort csak a Panel Van Body Style-ben lehet megfogalmazni egy hatsebességes kézikönyv sebességváltóval.
A középkategóriás Peugeot Sport Edition ára 33 480 font. A pontosan ugyanazon 2,0 literes dízelmotor erősebb verziója táplálja, amely 148 lóerő és 370 nm nyomatékot hoz létre. Az üzemanyag-gazdasági helyzet pontosan ugyanolyan marad, mint a belépő szintű modell, bár a vásárlóknak csak egy hat üléses csapatkocsiban lehetnek a motorja egy hatsebességű kézikönyv sebességváltóval.
A Peugeot tartományi topping professzionális sportkiadása ára 32 960 font. A pénzért a vásárlók megkapják a PSA 2,0 literes Bluehdi motorjának legerősebb verzióját, amely 178 lóerős, valamint 400 nm nyomatékot hoz létre. A szakértő három férőhelyes panel kistermelésére szolgál, mint alapként, de további 2920 fontért a vásárlók pontosan ugyanazt az erőátvitelt kaphatják a hatüléses csapat kisteherautójában.
Az alacsonyabb testvéreinél a Peugeot Professional Sport Edition Panel kisteherautó maximális tonna térfogata 5300 liter, és akár 1,458 kg súlyt hozhat. A Team Van Design kisebb rakomány -öbölben van, mivel a második ülősorok miatt legfeljebb 3200 liter tonnás mennyiség, valamint a maximális hasznos teher képessége 1,308 kg.

Mit készít az új Peugeot Professional Sport Edition -ból? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave A Comment