Az Extreme Toyota Grmn Yaris Limited Edition jelentős teljesítményfrissítésekkel érkezik

A Toyota Gr Yaris az elmúlt 18 hónap egyik legnagyobb slágere volt, a sportautó-revizési ütem használatával egy kompakt, funkcionális és viszonylag költségvetés-barát csomagban. De az autó alkotója, a Gazoo Racing Division, most is csiszolta a Baby Hot Hatch -t, hogy a GRMN Yaris létrehozása érdekében is.
A tuning-központú Tokyo Automobile szalonban feltárva a GRMN Yaris átveszi a már extrém gr Yaris-ot, és számos frissítést mutat be. Az autó háromhengeres turbófeltöltős motorjának ugyanolyan 268 lóerő-kimenete van, mint korábban, és csak egy kis nyomaték-növekedés (370 nm-ről 390 nm-re), de másutt van egy mechanikai változások, amelyeknek lényegében különbözik az útra, és nyomon követniük kell az autót, és nyomon követniük kell az autót. –

A legjobb 10 legjobb forró ferdehátú 2022 -es beszerzéshez

Az autó sebességváltóját megcsinálták, szorosabb arányokkal és alacsonyabb végső meghajtóval – és az anyagkapcsoló a sebességváltó belső részén, hogy extra szilárdságot biztosítson az alsó sebességváltókban. Ezenkívül a Gr Yaris Torsen differenciálásait (elülső és hátul) mechanikus korlátozott csúszás-diff-ek váltották fel.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Szénszálas megerősített műanyagot (CFRP) használnak a motorháztető, a tetőfedő és a hátsó spoilerhez – és a Gazoo a hátsó üléseket is eltávolította. Ez a gyakorlati kompromisszum a praktikussággal kapcsolatos teljes súlymegtakarításhoz, mintegy 20 kg -os, a szokásos Gr Yaris -hoz képest hozzájárul.

Leave A Comment