La Autószalon 2017: Round-up

A 2017. évi Los Angeles Automobile Show volt az utolsó hatalmas dátum az idei autóipari kiállítási naptárban. A show december elején a kaliforniai Los Angeles -i Kongresszusi Központban helyezkedett el.
Az LA az egyik legrégebbi motoros műsor, amely még mindig fut; A rendezvényt 1907-ben nagyon először tartották. Az Egyesült Államok gyártói, valamint a világ többi része évente szállnak le a kongresszusi központba, hogy megmutassák vadonatúj gyártójárműveiket, valamint az úttörő ötletterveket.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb új járművek 2018 -ra
Az esemény képviseli a döntéshozók utolsó hatalmas lehetőségét, hogy felhívják a nyilvánosság figyelmét, ha még nem tették meg a Detroit, Tokió, Genf vagy Frankfurt Motor Show -n. A hangsúly érthetően az Egyesült Államok piacán áll, azonban ebben az évben sok új fém volt a képernyőn, ami megfelelő az Egyesült Királyság vásárlói számára.
Az alábbiakban felfedezheti az összes kritikus járművet, amely a 2017. évi LA Autószalonon szerepelt …
La Autószalon 2017: A kritikus autók
Mercedes CLS-A Mercedes új, 4-ajtós kupéja, sima megjelenéssel, valamint egy magas osztályú kabin.BMW i8 Roadster-A Wraps végül a BMW hibrid Supercar.infiniti QX50 konvertibilis verzióját állítja be A SUV rivális, a BMW X3.JEEP WRUGLER – A Wranglers hosszú sorában lévő áram hűséges a múltjához, azonban az innovációs számot növeli.
A LA motoros kiállítási gyártók A -tól Z -ig
BMW
A BMW régóta várt I8 Roadster-t végül a LA Autószalonon mutatják be, a Coupe nővérének frissített változatával együtt. A Soft-Top i8 12 000 fontot fizet, mint a kupé-társa, 124 730 fontnál, azonban egy teljesen elektromos tetőfedést működtet, amelynek kinyitása vagy bezárása 15 másodpercig tart. Az i8 Roadster 60 kg súlyt szerez, mivel az alumínium és a CFRP test erősítése növeli, bár hasonló teljesítménygel büszkélkedhet, mint a kemény tetejű i8.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Leave A Comment