A New Bentley Bentayga S sportosabb ízt hoz a Bentayga V8 sorozatba

Bentley új modellt adott hozzá a Bentayga S. nevű Bentayga SUV sorozathoz Roader.
A 179 900 GBP -ből származó ára az S specifikáció a szokásos V8 Bentayga -ra épül, új stílusfunkciókkal, de a fém alatti változások is, amelyek célja, hogy a Big Bentley sportosabbá váljon.

190 mph Bentley Bentayga Speed ​​SUV frissítve 2020 -ra

Kívülről az új Bentayga S -t az új, fajtabb megjelenése jelzi. A fekete részleteket széles körben használják, a külső fényvilágítás lefedésével. Az új fekete árnyalat az alsó ajtó és a lökhárító burkolatra, az ablakbélésekre, a fényszóró és a hátsó lámpák házaira, az oldalsó szellőzőnyílásokra és az új alsó első rácsokra vonatkozik. Megtalálja azt is, hogy ezt egy új, nagyobb hátsó szárny házára is alkalmazzák.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az új részletek listájához való csatlakozás egy 22 hüvelykes ötkerekű kerekek sorozata, amely különbözik az S specifikációjától. Van még egy sokkal impozáns megjelenésű hátsó kipufogó -beállítás is. Az új Sports kipufogók egy másik S-modell-konkrét változás, amely szerint Bentley szerint a szabadabban áramlik, és sokkal nagyobb mennyiségű, valamint sportosabb hangot vezet be. Az új kialakítás három kivitelben kapható. Ez ezüstre festett, de teljesen fényes fekete színben vagy kéttónusú kivitelben vásárolható külön díj ellenében.
18

A kabinban a Bentayga S új, osztott Tone Alcantara kárpitozást kap, míg két sportülés most az első sorban. Még mindig kapható négy, öt vagy hét üléses konfigurációban, míg másutt az új érintések között szerepel a dombornyomott S logók az üléseken és az új futólapokon.
Az energiát egy változatlan turbófeltöltéssel ellátott, 4,0 literes V8, 542 lóerő és 770 nm nyomaték termelése kínálja, lehetővé téve 0-62 mph 4,5 másodperc alatt és 180 mph maximális sebességet. De bár nincs extra erő, a Bentayga S felülvizsgált alvázot kap, amelynek különálló beállításai vannak a Bentayga Sport Drive módhoz.
Az autó továbbra is alapkivitelben van felszerelve, háromkamrás légszünetgel, de a levegő beállítása ma már legfeljebb 15 % -kal merevebb, mint a szokásos Bentayga-nál, amikor a Sport meghajtó módot választják. A Sport Mode új vontatási vezérlési beállítást és új dallamot vezet be a dinamikus útvezérlés elleni gurulási technológiához.

Bentley azt állítja, hogy ez élesebb bekapcsolást, kevesebb karosszériát és jobb kormányzást eredményez. A márka újrakalibrálta a nyomatékvektoros rendszert (amely a belső kerekeket kissé fékezi, hogy segítse a bekapcsolást) sokkal agresszívebb beállításra.
Miközben a Bentayga S új sportmódot teremt, tartja a szokásos Bentayga opcionális terepjáró csomagját négy terepjáró üzemmódjával (hó és nedves fű, kavics és szennyeződés, sár és nyom, valamint homok).
Kattintson ide, hogy megtudja, mi történt, amikor a frissített Bentley Bentayga -t az Aston Martin DBX ellen értékeltük …

Leave A Comment