A Nissan Juke Kiiro Special Edition 2022 -re nem csomagolt

A Nissan a Juke Crossover korlátozott kiadású verzióját mutatta be, amely számos kozmetikai csípést és egyedi belső felületet mutat be. A Juke Kiiro néven az új modell mindössze 500 egységre korlátozódik az Egyesült Királyságban, és február végétől megrendelhető lesz.
A Juke külső kialakítása nagyrészt érintetlen, kivéve a Kiiro-specifikus színsémát. Az autó egy új kerámia szürke festékárnyalatban készül, kontrasztos élénk sárga kiemeléssel.

Nissan Juke vs Skoda Kamiq vs Seat Arona

Az elülső oldalán van alumínium díszítés és sárga díszítés, amelyek az oldalsó küszöbökre és a hátsó lökhárítóra is kiterjednek. A Juke Kiiro egy fényes fekete, 19 hüvelykes kerekekkel van felszerelve, míg a Kiiro-specifikus grafikát a tető- és ajtó tükrökre vitték.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Kiiro kabinja ugyanazt az elrendezést tartja fenn, mint más Juke modellek, egy faragott műszerfal, kör alakú légszülékek és egy nyolc hüvelykes infotainment érintőképernyővel. Az üléseket azonban fekete ruhával díszítik, sárga öltéssel és egyedi fekete és fémszürke betétekkel. A sárga varrás a központi kartámaszot, a középső konzolot, az ajtó paneleket és a műszerfalat is kiválasztja. Egy Kiiro jelvény a Gear Selector előtt jelzi a korlátozottan működtetett autót.
Másutt a Kiiro ugyanazt a Nissanconnect infotainment rendszert használja, amely más modellekben található, a TomTom navigációval, élő forgalmi frissítésekkel, Android Auto és Apple CarPlay -vel. A Google Assistant és az Amazon Alexa is integrálódnak.
9

A motorháztető alatt a Juke Kiiro ugyanolyan 1,0 literes turbófeltöltős háromhengeres motorral van felszerelve, mint más Jukes. 112 lóerőt termel, és alapkivitelben egy hatfokozatú kézi sebességváltón keresztül hajtja, de egy kettős tengelykapcsoló -automatikus – a kormánykerék lapátváltó által vezérelt – opcionális.
A Juke Kiiro február vége felé kerül értékesítésre, az árképzést még meg kell erősíteni. Ez világszerte 5000 egységre korlátozódik, 500 -ból érkezik az Egyesült Királyságba. A Special Edition Crossover-t Matt Reeves The Batman-filmjével együtt népszerűsítik a Nissan és a cím közötti partnerség részeként, számos Batman-témájú hirdetési kampánymal.
Nézze meg itt a Nissan Juke, a Skoda Kamiq és Arona közötti csoportvizsgálatunkat …

Leave A Comment