A Tesla bejelenti, hogy rekord 523 millió font összegű veszteséget

A Tesla rekord 710 millió dollár (523 millió font) webes veszteséget jelentett a márciushoz tartozó három hónapban, az üzleti vállalkozások pedig a Folyamatban lévő Design 3 gyártási problémákat hibáztatják.
Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója azonban ragaszkodott ahhoz, hogy az üzlet megfordítsa a bánatát, és az év későbbi szakaszában közzéteheti a bevételeket – potenciálisan a 2018. harmadik negyedévben.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb elektromos járművek 2018
„Itt az ideje, hogy jövedelmezővé váljunk” – mondta Musk. „A valóság az, hogy nem vagy valódi vállalkozás, amíg jövedelmező nem lesz. Ez a fókuszunk most. ”
2016 -ban a vállalkozás 101 312 járművet fejlesztett ki. Az utóbbi hónapokban azonban elmaradt a „tömegpiaci” design 3 gyártása-egy BMW i3 revizelő kis elektromos járművek, több mint 300 mérföldnyire.
Áprilisban a vállalkozásnak teljes mértékben felfüggesztette a Design 3 termelését, amely erősen befolyásolta az 500 000 fős megrendelési bankot. Mindössze 9800 Design 3 -ot gyűjtöttek össze 2018. január és március között.
A vállalkozás kijelentette, hogy a következő két hónapban hetente 5000 design 3 -t kíván kidolgozni, amire Musk ragaszkodik ahhoz, hogy az üzletet feketébe tegye. A Tesla menedzser kijelentette, hogy az üzlet az év második felére jövedelmező lesz.
Musk felismerte Tesla hibáit, és azt mondta: „Hiba történt, hogy gyorsan hozzáadunk az automatizáláshoz is”.
A vezérigazgató Associated SpaceX üzlete nemrégiben küldött egy Cherry Red Tesla Roadstert az űrbe, miközben a Falcon Heavy Rocket sikeres tesztelését végezte. Erre válaszul Musk azt mondta: “Ha elküldhetünk egy Roadster -t az aszteroida övbe, akkor valószínűleg megoldhatjuk a Design 3 gyártását.”
A jelenlegi zavar ellenére a Tesla azt tervezi, hogy 2020 -tól is bevezet egy kisebb tervezési Y SUV -t.
Olvassa el a Tesla Design 3 értékelését…

Leave A Comment