A McLaren 12C Spider Exposed

McLaren feltárta az MP4-12C szuperautó lenyűgöző kabrió verzióját, valamint csakúgy, mint a Ferrari 458 pók, amely ellene van –
A McLaren elnevezési stratégiájának egyszerűsítésére szolgáló idézetben, valamint több érzelem előidézésére a márkához, az MP4 előtagot eldobták – tehát csak a 12C Póknak hívják.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A 458 pókkal ellentétben a McLaren mérnökei átlátszó motorhuzatot tartalmaznak, amely ablakot kínál az alsó 3,8 literes iker-turbó V8-on.
A borító mindkét oldala két fonóc, amelyek jelentősen megnövekednek a karosszériából, és tartalmaznak egy acélszerkezetet, amelyet a gördülés esetén hatályba léphet. A pókot a festetlen szénszálas oldalsó lapátok tovább jelzik.
A két darabból álló kemény teteje 17 másodperc alatt szépen visszahúzódik a tonneau burkolat alatt, és akár 19 mph sebességgel is összehajtható. Amikor a tető fel van állítva, a fedél alatti 52 literes területet felhasználhatják tárolásra, valamint minden vásárló egy poggyászkészletet dob, amelybe réseket teljesen a térbe dobnak.
A Spider mechanikái megmutatták a nemrégiben frissített kupéot – tehát a turbófeltöltős V8 616 lóerő. Nincs szükség extra test -erősítésre, mivel a McLaren úttörő szénszálas alváza már annyira merev, így a pók mindössze 40 kg -ot értékel, mint a kupé – mindegyik a tető mechanizmusához vezet.
A teljesítmény majdnem megegyezik a kupéval: a 0-62 mph hasonló 3,1 másodpercet vesz igénybe, míg a 0-124 mph pontosan kilenc másodpercig tart-mindössze két tizedes a kupé mögött. A maximális sebesség 3 mph lassabb, azonban a pók még mindig 204 km / h sebességgel képes. Az üzemanyag -hatékonyság, valamint a kibocsátások változatlanok, 24,2 mpg, illetve 279 g/km.
További Hi-tech funkciók közé tartozik egy visszahúzható hátsó képernyő, amely szélvédőként szolgál a tető lefelé, vagy leengedhető a tetővel a helyszínen, így hallhatja a kipufogógáz-jegyzetet. A jármű emelési rendszerét, amely akkor fontos, ha rendszeresen tárgyalja a sebességet, opcióként kínálják. Ez lehetővé teszi, hogy a járművet 40 mm -rel emelje az elülső és a hátul 25 mm -es, valamint a 38 mph sebességgel.

A 12c -os Spider -nek már 195 500 font – 3 436 font kevesebb, mint egy 458 pók, valamint 19 500 GBP -rel rendelkező megrendelésre kerül. Az első szállítások novemberben várhatóak.

Leave A Comment