“Tényleg számít, hol építi a JLR a következő védőt?”

Tehát a JLR építi az új védőt Szlovákiában, és amint az várható volt, néhány negyedévből tisztességes darab volt a „világ vége közel”.
De számomra sokkal elengedhetetlen, hogy a Jaguar Land Rover fantasztikus új Land Rover védőt építsen, mint ahol épült. És ha őszinteek vagyunk, sok vásárló nem fogja tudni, hová épül, és még kevésbé valószínű, hogy törődik – sokkal fontosabb számukra az, amit az autó csinál, és hogyan csinálja.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Új JLR gyár Szlovákiában az új védő felépítéséhez
Természetesen szép lenne, ha a JLR az Egyesült Királyságban az autót építené, de brit székhelyű vállalkozásként a legjobb vállalati döntést kell meghoznia-még akkor is, ha ez autók építésére utal az Egyesült Királyságon kívül.
És ez egy versenyképes piac odakint, nem utolsósorban abban, hogy meggyőzzük a vállalatokat, hogy növényeket építsenek és erősen fektessenek be az Ön országába-Szlovákia jó munkát végez, amikor a VW csoport és a KIA kiváló minőségű termékeket gyárt a gyárakból. Nem kétséges, hogy a Nitra -ban egy JLR gyár pontosan ugyanezt tenné.
Végül egy ilyen döntés többnyire költségekre csökken. Kíváncsi vagyok, mennyire keményen küzdött az Egyesült Királyság kormánya, hogy új növényt szerezzen itt? Vagy az a kilátás, hogy az Egyesült Királyság elhagyta az EU -t, a közelgő népszavazást követően, amit a JLR aggódott?
A külföldi építésű jaguárok és a földi roverok semmi aggodalomra adnak okot-mennyi potenciális kis honfitársat tulajdonosok dobnak el az Ausztriában épített autó, nem pedig Oxford? És mennyire aggódnak az Audi Q7 tulajdonosok, hogy autójukat ugyanabban a szlovák gyárban építették, mint a Skoda Citigo?
A szlováki növény, valamint a brazíliai, kínai, indiai és osztrák gyárak elengedhetetlenek, ha a JLR meg akarja duplázni a jelenlegi 500 000 -et évente. És szokatlannak, amilyennek látszik, egy új szlovákiai növény segít még a JLR munkahelyek védelmében.
Gondolod, hogy a következő védőt az Egyesült Királyságban kell építeni? Tudassa velünk, mit gondol az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment