„A motoros műsorokat nem fogják megölni, de drasztikusan meg kell változtatniuk”

A legőrült, legszomorúbb és legrosszabb (legalábbis pénzügyi szempontból) autó kiállítást, amelyben valaha is részt vettem? Kétségtelen, hogy a hónap elején részt vettem.
Hagyományosan, a genfi ​​nemzetközi autókiállítás – vagy a szervezők, amint azt a szervezők elgondolkodva hívják – a bolygó legjobb és leginkább elbűvölő beltéri autókiállítása. De nem ez a március, nem az volt. Óh ne. A svájci kormány a koronavírus kitörése miatt megragadta az alkalmat.

A 2020 -as genfi ​​autókiállítás hivatalosan lemondta a koronavírus félelmeit

Ennek ellenére a show mégis (jól, valamiféle) volt számomra és egy maroknyi más anoraknak, akik gyakorlatilag megtapasztalták, laptopokon vagy telefonokon, miközben ültünk irodai íróasztalainkon, konyhai asztalokon vagy helyhez kötött autókban. Úgy döntöttem, hogy elhelyezem magam egy hamarosan túllépő fatüzelés előtt.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Valójában megpróbáltam bejutni a Genfi Groove -ba a sajtónapon. Még egy toblerone reggelit is megcsémeltem és egy tipikus svájci italt kortyoltam (langyos víz, amelynek tetején egy iffikus teás táska van), majd egy sajt fondue ebéd.
De ha őszinte, a fentiek egyike sem működött nekem. Nem az ételek és italok, sem a leleplező szertartások, sajtótájékoztatók, kérdések és válaszok, interjúk. Vagy a többi fontos autó-kimenetelű cucc, amely valahogy él a show padlóin, de szerencsétlenül kudarcot vall, ha az utolsó pillanatban együttesen macskakövek, és-német, olasz vagy angol nyelven-kis laptop képernyőkön keresztül, vagy még rosszabb, még a kisebb mobiltelefonok még kisebb mobiltelefonokon keresztül. –

Leave A Comment